Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding Door Martijn

Veel zaken rond het kopen van een woning kunt u tegenwoordig zelf doen. U kunt op Funda zelf zoeken naar uw ‘droomhuis’, zelf berekenen hoeveel hypotheek u met uw inkomen kunt krijgen, hoe hoog de maandlasten dan zijn, een afspraak maken met de verkoper om de woning te bezichtigen, een bod te doen en de deal te sluiten. Wie dit zelf wil regelen kan dit zonder advies en hulp van een aankoopmakelaar. Maar of het verstandig is om zonder aankoopmakelaar een woning te kopen, betwijfel ik.
 
Want het in de arm nemen van een aankoopmakelaar heeft in mijn ogen de volgende voordelen: professionele ondersteuning bij het hele aankoopproces, lokale marktkennis waardoor ik als aankoopmakelaar als geen ander kan adviseren over wijken, huizen en voorzieningen.
Door een aankoopmakelaar in de arm te nemen, neemt u de onderzoeksplicht die u als koper hebt serieus. Verder weet ik als aankoopmakelaar precies wat een huis waard is, kan ik u behoeden voor valkuilen in het onderhandelingsproces.
Dus zonder inzet van een aankoopmakelaar betaalt u al snel te veel.
 
Om mijn start samen met u te vieren  hanteer ik van 1 januari 2017 tot 1 juli 2018 het actietarief van € 795,00.

Als u uw gegevens op onderstaand contactformulier achterlaat, neemt makelaar Door Martijn uit Deurne spoedig contact met u op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring