top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Vliersingel 36

5754 DS DEURNE

€ 395.036,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1993

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

116 m²

Inhoud

483 m³

Perceelgrootte

224 m²

Omschrijving

GEZELLIGE, UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET GARAGE OP EEN GEWILDE LOCATIE IN DE HEIAKKER.

Goed onderhouden woning o.a. voorzien van 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, riante woonkamer, leefkeuken, aangebouwde garage en overdekt terras. Op loopafstand liggen twee basisscholen en diverse groenvoorzieningen en speelveldjes.
Laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft en maak gerust een afspraak voor een bezichtiging.

VERKOPER VERTELT: " Wij hebben heerlijk gewoond in ons fijn huis in een kindvriendelijke en groene buurt. Als het aan de kinderen lag, gingen we hier niet weg!"

DOOR DE WONING | WELKOM
Vanaf de oprit met overkapping kom je binnen in een verzorgde entree. Hier is het gemoderniseerde toilet, de meterkast, trapopgang en ruimte voor een kapstok.
Het toilet is in 2016 vernieuwd. De vloer en wanden zijn betegeld en er is een fonteintje.

WOONKAMER
Riante woonkamer van ca. 34 m²! Grote ramen aan de voor- en achterkant zorgen voor een mooie lichtinval. De L-vorm zorgt voor meerdere mogelijkheden om de woonkamer in te delen met een woon- en zitgedeelte. De vloer is voorzien van hout en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Er is een grote, praktische voorraadkast.

LEEFKEUKEN
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd met een leefkeuken. In het dak is een lichtstraat verwerkt waardoor er in de woning nog steeds een mooie lichtinval is. De keuken is groot genoeg voor een ruime eettafel.
Het keukenblok is tegen de zijkant geplaatst met daarin diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast en diepvries. Door het grote raam en de lichtstraat komt er veel licht in de keuken.
Op de vloer liggen vloertegels met vloerverwarming. Via een deur kun je direct naar het overdekte terras.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken ga je via de bijkeuken naar de garage. In de bijkeuken is een werkblad met boven en onder bergruimte en de verdeler van de vloerverwarming.

GARAGE
Vanaf de oprit kom je via dubbele, openslaande deuren in de garage. De garage is voorzien van een tegelvloer en er is een ruime vaste kast. Vanuit de garage ga je naar het overdekte terras in de tuin en er is een deur naar de bijkeuken. Als je wilt, kun je je auto in de garage parkeren, maar je kunt deze ook prima op de oprit neerzetten.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met stucwerk en/of behang.
- Slaapkamer 1 (voor): ca. 10 m² en voorzien van een dakkapel
- Slaapkamer 2 (rechtsachter): ruim 13 m² en voorzien van een dakkapel
- Slaapkamer 3 (linksachter): bijna 7 m²

BADKAMER (2016)
Rond 2016 is de badkamer gemoderniseerd. Hierbij is de badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet. De vloer en wanden zijn betegeld in een moderne stijl.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Allereerst kom je op de voorzolder. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en hier hangt de CV-ketel. Een dakraam aan de voorkant zorgt voor natuurlijke lichtinval en onder de schuine kap is bergruimte gerealiseerd achter een schuifdeur.

SLAAPKAMER
Door een schuifdeur kom je in de vierde slaapkamer. Deze is ca. 11 m² en door de dakkapel aan de achterkant een ruime, volwaardige slaapkamer. Er zijn twee vaste kasten ingebouwd en enkele speelse nisjes.

DOOR DE TUIN
Aan de voor- en achterkant is er een verzorgde tuin.
De voortuin is opgebouwd uit vaste beplanting met aan de linkerkant een verharde oprit met overkapping naar de garage en de voordeur.
Achter de woning is de tuin geheel omheind. Allereerst is er een prima, overdekt terras achter de woning. Dit is een hele gezellige hoek om bijna het hele jaar lekker buiten te zitten. Verder is de tuin opgebouwd uit verharding, gazon en een afgeschermde plaats voor de containers.

DOOR DE OMGEVING
Vliersingel 36 ligt op een fijne locatie in de Heiakker. Op korte afstand zijn er twee basisscholen en er zijn diverse speel- en groenvoorzieningen in de directe omgeving. Het ruime Heiakkerpark ligt op loopafstand en zowel op de fiets als met de auto ben je snel in het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen. Deurne is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en een goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Naast basisscholen zijn er in Deurne verschillende scholen om het voortgezet onderwijs te volgen. Door het NS-station reis je met de trein snel het hele land door.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1993
Woonoppervlakte: ca. 116 m²
Inhoud: ca. 483 m³
Perceel: 224 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel (m.u.v. voordeur en toilet)
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2013
Energielabel: C
Goede staat van onderhoud.

Kijk voor alle informatie op: www.vliersingel36.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page