top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Peelven 42

5751 NM DEURNE

€ 375.000,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

HOEKWONING

Bouwjaar

2012

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

131 m²

Inhoud

483 m³

Perceelgrootte

190 m²

Omschrijving

MODERNE HOEKWONING OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE GEWILDE NIEUWBOUWWIJK “DE RIJTSE VENNEN”.
Opvallend en praktisch zijn de moderne, luxe keuken en schuifpui tussen de eetkeuken en de tuin.
De woning beschikt o.a. over vier slaapkamers, badkamer met ligbad en douche en een fijne tuin. Zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

VERKOPER VERTELT: "Fijn huis in een mooie wijk. De combinatie van nieuwbouw en het groen, jonge gezinnen. Fijne plek om te wonen".

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 2012
Woonoppervlakte: ca. 131 m²
Inhoud: ca. 483 m³
Perceel: 190 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel (HR++)
Verwarming: CV-ketel ATAG 2012 (vloerverwarming op begane grond en badkamer)
Goede staat van onderhoud
Zonnepanelen: 10 stuks
Energielabel: A

DOOR DE WONING | WELKOM
Via een verharde toegang kom je binnen in een verzorgde entree. In de entree vind je een verzorgd toilet met fonteintje, de meterkast en de toegang tot de woonkamer.

WOONKAMER
Samen met de keuken is de woonkamer een lichte, open ruimte.
Aan de voorkant ligt de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. De muren zijn afgewerkt met glad spuitwerk.

KEUKEN
De woonkamer gaat aan de achterkant over in de open keuken. De keuken is opgesteld als een schiereiland. Hier vind je diverse, moderne inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, koelkast en combi-oven/magnetron. Via een schuifpui kom je op het terras om heerlijk buiten te eten of van de avondzon te genieten!
Onder de trap is een ruime, praktische provisiekast.

PORTAAL
Via een portaal kun je naar de tuin of de trap naar de eerste verdieping

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en de moderne badkamer.

SLAAPKAMERS
Slaapkamer 1 (ca. 18 m²) aan de voorzijde is voorzien van vloerbedekking op de vloer en afgewerkt met stucwerk wanden en een inbouwkast. Deze slaapkamer is tevens voorzien van een speels Frans balkon en elektrisch bediende rolluiken.
Slaapkamer 2 en 3 (ca. 10 en 6 m²) aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met stucwerk.

BADKAMER
In de moderne badkamer vind je een ligbad, douche, dubbele wastafels en toilet. Op de vloer liggen vloertegels met vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met tegels.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Allereerst kom je boven op de zogenaamde voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer en installatieruimte.

SLAAPKAMER
De slaapkamer op de tweede verdieping is met 15 m² lekker ruim. Bovendien is het een hele lichte kamer door het grote dakraam en het raam in de zijgevel. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer.

INSTALLATIERUIMTE
Aan de voorzijde is een ruime installatieruimte. Hier is de verwarmingsinstallatie opgesteld en zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Door de grootte kun je hier de was laten drogen of de ruimte als bergruimte gebruiken. Ook hier ligt de nette laminaatvloer.

DOOR DE TUIN
De voortuin is opgebouwd uit siergrind en een verharde toegang tot de voordeur. Een groene haag scheidt de voortuin af van de weg.
De achtertuin is omheind en heeft een eigen achterom. Aansluitend aan de woning is er een verhard terras. Verder is de tuin voornamelijk opgebouwd uit gazon.
Achter in de tuin staat een gemetselde berging met voldoende ruimte om enkele fietsen te stallen.

DOOR DE OMGEVING
De Rijtse Vennen is een ruim opgezette jonge woonwijk. Tussen de woningen zijn er diverse speelveldjes en er is voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Deurne met een ruim aanbod (winkel)voorzieningen en uitvalswegen zijn vanuit hier goed en snel te bereiken. Tevens bevindt het bos zich op loopafstand.

Zie ook: www.peelven42.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page