top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Goorweg 8-6

5752 PR DEURNE

€ 948.000,- K.K.

ENERGIELABEL

D

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

VRIJSTAANDE WONING

Bouwjaar

1973

Aantal kamers

14

Woonoppervlakte

437 m²

Inhoud

1940 m³

Perceelgrootte

11145 m²

Omschrijving

LANDELIJK GELEGEN GROTE WONING IN DE WALSBERG MET TWEE GROTE GROEPSACCOMMODATIES DIE OP VERSCHILLENDE MANIEREN GEBRUIKT KUNNEN WORDEN.
De woning met bijgebouwen ligt op een perceel van maar liefst 11.145 m² en bestaat uit 2 huisnummers, namelijk 6 en 8. Op beide percelen ligt een woonbestemming.
In de woning zijn o.a. 3 slaapkamers, vernieuwde badkamer, grote woonkeuken en een grote tuinkamer met schuifdeuren. Adembenemend is de tuin en het uitzicht aan de achterkant.
Beide groepsaccommodaties zijn samen geschikt voor ca. 16 personen en compleet ingericht.

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de voorkant kom je binnen in de entree. Hier is de trap naar de eerste verdieping, meterkast en deuren naar de woonkamer en werkkamer.

WERKKAMER
Aan de voorzijde van de woning ligt de werkkamer. De vloer is voorzien van zeil en je kunt deze kamer op verschillende manieren gebruiken, zoals slaapkamer, werkkamer of speelkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is ca. 33 m² groot en krijgt veel licht binnen door de raampartijen. De vloer is van hout en de wanden zijn afgewerkt met getext schoonmetselwerk en stucwerk.

WOONKEUKEN
Lekker ruime keuken met voldoende ruimte om te eten met het gezin. Op de vloer liggen tegels en het keukenblok is in een L opgesteld tegen de muur. In het keukenblok is inbouwapparatuur verwerkt, zoals een vaatwasser en inductie kookplaat. In de keuken is een grote en praktische bergkast.

BIJKEUKEN
Achter de keuken ligt de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en vanuit de bijkeuken kun je met een vlizotrap naar de bergzolder.
In de bijkeuken is het betegelde toilet met een fonteintje en er is een bergkast.

TUINKAMER / SERRE
Een heeele mooie ruimte! Aan de achterkant met zicht over de eigen tuin. De tuinkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en veel glas. Via de schuifpui loop je zo je eigen terras op en geniet je van de vijver en tuin.

HOBBYKAMER
Het eerste gedeelte van de eerste groepsaccoomodatie is ingericht als hobbyruimte bij de woning. De vloer is voorzien van vloertegels en ook hier is er een grote schuifpui naar het terras.
In de hobbykamer is de trap naar de eerste verdieping boven de groepsaccommodatie.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer. Een vide en de dakkapel aan de voorzijde maken de overloop heerlijk ruimtelijk.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met bergruimte onder de schuine kap.
Slaapkamer 1 (links): ca. 18 m² en een grote vast kast.
Slaapkamer 2 (rechtsvoor): ca. 10 m²
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 10 m²

BADKAMER
In ca. 2018 is de badkamer vernieuwd. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld en de badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Door de dakkapel is de badkamer lekker ruim.

GROEPSACCOMMODATIE 1 (8 personen) | LANDELIJK HUISJE
Zeer nette groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien, zoals een ruime woonkamer, keuken, badkamers, sauna en groot, deels overdekt terras met hottub. Deze accommodatie is geheel voorzien van vloerverwarming, geheel geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen.
Deze accommodatie is in 2021 geheel nieuw gebouwd.

ENTREE
Aan de voorzijde is er een entree. Los van de woning, dus je hebt hier echt je eigen huis. In de entree is het toilet.

WOONKAMER
Ruime woonkamer met plaats voor minimaal 8 personen op de bank. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

OPEN KEUKEN
In een hoek van de woonkamer is de open keuken. Deze is van alle gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, koelkast en kookgelegenheid.

SLAAPKAMERS
Verdeeld over 3 slaapkamers heeft deze accommodatie 8 bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een tegelvloer en keurig netjes afgewerkt. Diverse raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

BADKAMERS - SAUNA
Er zijn twee betegelde badkamers en die zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet. Naast de badkamers is de accommodatie uitgerust met een heerlijke sauna.

TERRAS
Achter de accommodatie is er een groot, verhard terras. Keurig onderhouden en voorzien van een hottub om te genieten van de buitenlucht. Aan de achterzijde van het terras kijk je weg over een groen buitenterrein.

GROEPSACCOMMODATIE 2 (8 personen) | WALSBERGS HUISJE
Deze accommodatie is wat ouder en minder gemoderniseerd., maar ook een zeer nette groepsaccommodatie die van alle gemakken is voorzien, zoals een ruime woonkamer, keuken, badkamer, sauna en overdekt terras met hottub. Deze accommodatie is geheel voorzien van vloerverwarming (niet aangesloten), deels geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen.

ENTREE
Aan de voorzijde is er een entree. In de entree is de meterkast.

WOONKAMER
Ruime woonkamer met plaats voor minimaal 8 personen op de bank. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

KEUKEN
Los van de woonkamer is er een keuken waar ook plaats is om te eten. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast en kookgelegenheid.

SLAAPKAMERS
Verdeeld over 3 slaapkamers heeft deze accommodatie 8 bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en keurig netjes afgewerkt. Diverse raampartijen zorgen ook hier voor veel natuurlijke lichtinval.

BADKAMERS
Er is een betegelde badkamer die voorzien is van een douche, wastafel, toilet en sauna. Tevens bevindt zich hier een apart toilet.

TERRAS
Naast de accommodatie is er een groot, verhard en overdekt terras. Keurig onderhouden en voorzien van een hottub om te genieten van de buitenlucht. Aan de achterzijde van de accommodatie kijk je weg over het groene buitenterrein.

DOOR DE TUIN | BUITENTERREIN
Rondom de woning en groepsaccommodatie is er een groot buitenterrein. De percelen zijn samen maar liefst 11145 m² groot en dit biedt veel mogelijkheden!
Aan de voorzijde is het terrein gedeeltelijk semi verhard en voorzien van een nette groenstrook. Rechts van de tweede groepsaccommodatie is er een semi verharde oprit naar het achterterrein.
Achter de WONING en accommodaties ligt een groot terrein. Aansluitend aan de woning ligt een groot privé-terras. Dit is geheel verhard met grote tegels en keurig netjes aangelegd. Vanaf het terras kijk je weg over de vijver. Aansluitend is er een groot groen weiland en kijk je heerlijk ver weg.
Er is voldoende tuin om een lekkere speeltuin en speelveld voor de kinderen aan te leggen.
Beide GROEPSACCOMMODATIES hebben een eigen, overdekt terras met hottub. Achter de accommodaties ligt een groen terrein bestaande uit grasland en een mooi uitzicht.

DOOR DE OMGEVING
Dit object ligt in het landelijke buitengebied van de Walsberg in Deurne. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor recreatie, wandelen en fietsen. In de tuin van de woning ervaar je vooral rust.
Het centrum van Deurne met een groot aanbod aan (winkel)voorzieningen is goed bereikbaar, net als uitvalswegen naar omliggende gemeenten.
Hou je van de paardensport? In de omgeving is hier volop ruimte voor. Op korte afstand liggen Green Valley Estate en Peelbergen Equestrian Centre.
Walsberg is een gewilde wijk aan de rand van Deurne. Er is een actief verenigingsleven en de wijk heeft een eigen basisschool op een hele mooie locatie in het groen.

ALGEMENE GEGEVENS EN BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 1970, 1980 en 2021
Woonoppervlakte: ca. 437 m² (woning 173 m², groepsaccommodaties 264 m²)
Inhoud: ca. 1940 m³ (woning 675 m³, groepsaccommodaties 1265 m³)
Perceel: 11145 m²
Kozijnen: Hout en kunststof
Glas: Dubbel en enkel
Energielabel: D
Verwarming: 2 x CV-ketel Nefit (2014 en 2021), gedeeltelijk vloerverwarming (groepsaccommodatie 1)
Gedeeltelijk vloer-, muur- en dakisolatie.
Vergunning voor 15 personen in de groepsaccommodaties
3 Badkamers.

Dit object biedt heel veel mogelijkheden! Zowel op nr. 8 als op nr. 6 is er een woonbestemming. Wellicht is een splitsing in 2 woningen mogelijk. Hiervoor dien je contact op te nemen met de gemeente Deurne. Er zijn mogelijkheden om de huidige groepsaccommodatie te exploiteren, maar je zou er ook eenvoudig een Bed & Breakfast van kunnen maken.
Uiteraard kun je op deze locatie ook gewoon lekker gaan wonen en de accommodaties voor andere doeleinden gebruiken.

Zie ook: www.goorweg8-6.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie van 10% van de aankoopsom verlangen.

bottom of page