top of page
Vind-je-droomhuis.jpg

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Loon 5

5757 AA LIESSEL

€ 285.000,- k.k.

ENERGIELABEL

A+

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1925

Aantal kamers

5

Woonoppervalkte

121 m²

Inhoud

455 m³

Perceelgrootte

211 m²

Omschrijving

LEUKE, ENERGIEZUINIGE WONING MET RUIME GARAGE AAN DE RAND VAN LIESSEL.
Deze uitgebouwde tweekapper is voorzien van zonnepanelen en kunststof kozijnen met triple beglazing. Er zijn o.a. drie slaapkamers, een gezellige woonkamer met aansluitende keuken en de badkamer is op de begane grond gerealiseerd.
Naast de zonnepanelen is deze woning helemaal gasloos.

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de voorkant kom je binnen in de entree. Hier is de meterkast, het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
L-vormige woonkamer met een mooie lichtinval. Op de vloer liggen vloerbedekking tegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Verwarming gebeurt via een airco.
Vanuit de woonkamer kom je aan de achterkant direct in de keuken.
In een hoek van de woonkamer zit de deur naar de kelder en linksachter is er een doorgang naar de werkkamer/speelkamer.

KELDER
Praktische kelderruimte, ideaal als voorraadkelder.

KEUKEN
De keuken zit in de aanbouw (ca. 1995). Het keukenblok is opgesteld in een L-vorm en voorzien van een inductie kookplaat. Op de vloer liggen laminaat tegels en via een raam in de achtergevel komt er zonlicht binnen.

BIJKEUKEN
Aansluitend aan de keuken kom je in de bijkeuken. Hier is de verwarmingsinstallatie (warmtepomp t.b.v. warm water) opgesteld en verder is deze ruimte in gebruik als bergruimte.
Vanuit de bijkeuken kun je naar de badkamer en de serre.

BADKAMER
Ideaal, de badkamer op de begane grond. De badkamer is betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is de aansluiting voor de wasapparatuur op de badkamer.

WERKKAMER
Via de serre kom je ook in de werkkamer die ook bij de woonkamer genoemd is. In de werkkamer liggen vloerbedekking tegels en de wanden zijn afgewerkt met schoon metselwerk (breuksteen). Deze werkkamer is ook een ideale speelkamer.

SERRE
Achter de woning is een serre gerealiseerd. Vanuit de het huis kom je hier via de bijkeuken of de dubbele deuren van de werkkamer. De glazen wanden kunnen grotendeels open en zijn een mooie verbinding naar de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamer. Door de Franse kap verlies je hier weinig ruimte en zijn het volwaardige slaapkamers.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking tegels.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 14 m² exclusief vaste kast. Op deze kamer hangt de airco voor de verdieping.
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 13 m²
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 6,5 m²

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap kom je op de tweede verdieping. Deze is in gebruik als bergzolder.

DOOR DE TUIN
De tuin ligt grotendeels aan de achterkant en is heerlijk beschut. De tuin is geheel voorzien van stoeptegels met afwatering.
Achter in de tuin staat de garage.

GARAGE
De garage is opgebouwd uit een betonvloer en gemetselde gevels. Met de auto kun je naar binnen door een elektrische roldeur en naar de tuin is er een aparte loopdeur. Er is een erfdienstbaarheid van weg gevestigd ten laste van het naburige perceel zodat de garage altijd bereikbaar is met de auto.

DOOR DE OMGEVING
De woning ligt op een rustige locatie. Het centrum van Liessel met (winkel)voorzieningen is te voet goed te bereiken. Uitvalswegen naar omliggende gemeenten en de snelweg A67 zijn ook goed bereikbaar. Zowel Eindhoven als Venlo zijn binnen ca. 20 minuten te bereiken. In Eindhoven vind je volop kansen in de High Tech en Venlo staat bekend om haar Greenpoint.
Binnen 5 minuten ben je op het NS-station in Deurne en kun je per trein het hele land door, o.a. met een rechtstreekse verbinding naar Schiphol.
Rondom Liessel heb je diverse uitgestrekte wandel- en fietsgebieden om heerlijk te ontspannen. De Groote Peel ligt op korte afstand.
Hou je van de paardensport? In de omgeving is hier volop ruimte voor. Op korte afstand liggen Green Valley Estate en Peelbergen Equestrian Centre.
Liessel is een actief dorp met een rijk verenigingsleven en ondernemende mensen. De komende jaren worden er op verschillende plaatsen in Liessel woningen gebouwd zodat het dorp leefbaar blijft.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: 1925, verbouwd ca. 1995
Woonoppervlakte: ca. 121 m²
Garage: ca. 25 m²
Inhoud: ca. 455 m³
Perceel: 211 m²
Kozijnen: Kunststof
Glas: Triple
Energielabel: A+
Verwarming: Airco
Zonnepanelen: 24 stuks
Goede staat van onderhoud.

Voor alle informatie kijk op: www.loon5.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie van 10% van de aankoopsom verlangen.

bottom of page