top of page
Vind-je-droomhuis.jpg

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Sint Jozefstraat 48

5753 AW DEURNE

€ 375.000,- k.k.

ENERGIELABEL

E

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1970

Aantal kamers

6

Woonoppervalkte

137 m²

Inhoud

474 m³

Perceelgrootte

459 m²

Omschrijving

UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 459 M² IN DE GEWILDE SINT JOZEFPAROCHIE.
Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een tuinkamer en heeft o.a. 4 slaapkamers en een vrijstaande garage.
Op korte afstand liggen (basis)scholen, (winkel)voorzieningen en het NS-station. De snelweg A67 (Venlo – Eindhoven) bereik je binnen 5 minuten.

DOOR DE WONING | WELKOM
Vanaf de verharde oprit met plaats voor meerdere auto’s kom je aan de voorkant binnen in de entree. Hier is de meterkast, een grote bergkast en de trap naar de eerste verdieping.

KEUKEN
Vanuit de entree kom je in de keuken. Hier staat een degelijk aanrechtblok, opgesteld in een L-vorm. Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn halfhoog betegeld. In het keukenblok is een 4-pits gasfornuis en de koelkast verwerkt. De oven werkt niet meer.
In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel om er met 4 personen te eten.

WOONKAMER
De woonkamer loopt van voor naar achteren en heeft zowel voor als achter een groot raam. Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met behang. Er is voldoende ruimte voor een zithoek en eethoek in de woonkamer.

AANBOUW
Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd. In deze aanbouw is een tuinkamer en toilet gerealiseerd.

TUINKAMER
Vanuit de tuinkamer heb je een mooi zicht over de eigen achtertuin. De tuinkamer is voorzien van vloerbedekking en afgewerkt met schoon metselwerk en een vaste kast.

TOILET
Het toilet is gedeeltelijk betegeld.
 
DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
De slaapkamers zijn voorzien van laminaat of vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met behang.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 13 m² en voorzien van een inbouwkast. Aan de voorkant heeft deze kamer een balkon over de hele breedte.
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 11 m².
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 9,5 m² en voorzien van een grote inbouwkast.

BADKAMER
De badkamer is voorzien van vloertegels en betegelde wanden. Er is een douche, toilet en wastafel. Op de badkamer zijn tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur.
 
DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Hier is een ruime voorzolder met opstelling van de cv-ketel en bergruimte onder de schuine kap. Aansluitend is hier de vierde slaapkamer.

SLAAPKAMER
Ook de vierde slaapkamer is lekker ruim, namelijk ca. 13 m². Onder de schuine kap is bergruimte achter een knieschot en er zijn twee dakramen voor de natuurlijke lichtinval. Ook in deze slaapkamer ligt er op de vloer vloerbedekking.
 
DOOR DE TUIN
Aan de voorkant is de tuin opgebouwd uit volwassen beplanting met aan de rechterkant een verharde oprit naar de garage. Op de oprit is plaats voor meerdere auto’s.
De achtertuin is geheel omheind en opgebouwd uit vaste beplanting, gazon en verharding. Halverwege de tuin is er een overdekt terras en aan de rechterkant is de garage.

GARAGE
De garage is aan de achterkant uitgebouwd met een berging. Hierdoor is een grote garage/berging ontstaan. Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn wit getext. In de nok is een kleine bergruimte gerealiseerd.
Aan de voorzijde kun je met een auto naar binnen via een stalen kanteldeur en aan de zijkant zijn er twee loopdeuren.
 
DOOR DE OMGEVING
De Sint Jozefparochie is een heerlijke wijk om te wonen. Grotendeels een na-oorlogse wijk met veel ruimte. Op korte afstand van de woning zijn alle benodigde (winkel)voorzieningen en een basisschool. Binnen 5 minuten bent u op het NS-station en bij de snelweg A67 (Venlo – Eindhoven).
Heeft u opgroeiende kinderen? Zij wandelen binnen 5 minuten naar de middelbare school aan de rand van de wijk. Op loopafstand bevindt zich de Speuldries, een hele leuke speeltuin!
Een ideale locatie voor een gezin of starters die hier lang willen wonen!

 
ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: 1970
Woonoppervlakte: ca. 137 m²
Garage/berging: ca. 43 m²
Inhoud: ca. 474 m³
Perceel: 459 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel en enkel, rolluiken
Verwarming: CV-ketel Ferroli (ca. 1990)
Hele fijne locatie met veel comfort! U dient rekening te houden met modernisering van de woning.

 
Zie ook: www.sintjozefstraat48.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page