top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Vlierdenseweg 57

5753 AB DEURNE

€ 219.000,- K.K.

ENERGIELABEL

G

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1914

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

109 m²

Inhoud

432 m³

Perceelgrootte

323 m²

Omschrijving

CHARMANTE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE/BERGING MET VEEL VRIJHEID AAN DE ACHTERKANT.
Deze woning biedt heel veel mogelijkheden om te moderniseren en uit te bouwen. Er staat een basis die uit kan groeien tot een leuk huis op een perceel van 323 m².

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de voorkant is er een kleine entree. Deze wordt echter meestal niet gebruikt omdat iedereen achterom komt.

WOONKAMER
Vanuit de entree kom je in de woonkamer. Deze ligt aan de rechterkant van de woning en heeft aan de voorkant een raam voor de natuurlijke lichtinval. In een hoek hangt een authentieke schouw.
Op de vloer liggen vloerbedekkingtegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Vooraan in de woonkamer is de meterkast en in de woonkamer komt het glasvezel binnen.

SLAAPKAMER / WERKKAMER
Aan de linkerkant ligt een kamer die recent als slaapkamer is gebruikt. Uiteraard kan deze kamer ook als werkkamer of speelkamer gebruikt worden. Of wat dacht je ervan om deze ruimte bij de woonkamer te betrekken, gescheiden door ensuite deuren….

KEUKEN
Vanuit de woonkamer ga je naar de keuken. Hier is recent een nieuw keukenblok geplaatst. Op de vloer ligt zeil en er is een grote provisiekast.
Aan de zijkant en achter is er een groot raam wat zorgt voor daglicht.

PORTAAL
Een portaal verbindt de keuken met de achtertuin. In dit portaal zijn verder de trap naar de eerste verdieping en de deuren naar het toilet en de badkamer.

BADKAMER
De badkamer heeft op de vloer en tegen de wand tegels. Er is een ligbad, douche en wastafel. Op de badkamer is ook de aansluiting voor de wasapparatuur. Het is mogelijk om de badkamer op meerdere manieren in te delen als je deze wil veranderen.

TOILET
Het toilet is gedeeltelijk betegeld.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop liggen twee (slaap)kamers.

(SLAAP)KAMERS
Links en rechts liggen twee ruime slaapkamers.
De rechterkant is ca. 18 m² groot en voorzien van vloerbedekkingtegels. In de zijgevel is een raam waar in 2002 dubbel glas in geplaatst is.
Aan de linkerkant is de kamer ook ca. 18 m² groot. Deze ruimte heeft aan de voorkant een dakkapel en aan de achterkant is de cv-ketel geplaatst. Dit gedeelte is eenvoudig af te scheiden van de rest van de kamer. De vloer is voorzien van vloerbedekkingtegels.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Boven de overloop en eerste slaapkamer ligt nog een bergzolder die met een losse trap te bereiken is. Een fijne ruimte voor de spullen die je niet dagelijks nodig hebt zoals kerst- en vakantiespullen.

DOOR DE TUIN
Achter de woning ligt een heerlijk, ruime tuin van maar liefst ca. 189 m². De tuin is opgebouwd uit een overdekt terras achter de woning en aansluitend een gazon en vaste beplanting. Achterin de tuin staat een houten berging/tuinhuis.
Aansluitend aan de tuin ligt een open stuk grond waardoor je heerlijk vrij zit. 

DOOR DE TUIN | GARAGE / BERGING
Aansluitend aan de oprit ligt er aan de rechterkant een garage en berging. Een fijne ruimte om te gebruiken als je de woning gaat verbouwen, maar op termijn zul je deze moeten herbouwen of verbouwen.

DOOR DE OMGEVING | SINT JOZEFPAROCHIE
De Sint Jozefparochie is een heerlijke wijk om te wonen. Grotendeels een na-oorlogse wijk met veel ruimte. Op korte afstand van de woning zijn alle benodigde (winkel)voorzieningen en een basisschool. Binnen 5 minuten bent u op het NS-station en bij de snelweg A67 (Venlo – Eindhoven).
Heeft u opgroeiende kinderen? Zij wandelen of fietsen binnen 5 minuten naar de middelbare school aan de rand van de wijk. Op loopafstand bevindt zich de Speuldries, een hele leuke speeltuin!
Een ideale locatie voor een gezin of starters die hier lang willen wonen!

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: 1914
Woonoppervlakte: ca. 109 m²
Inhoud: ca. 432 m³
Perceel: 323 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel en enkel
Verwarming: CV-ketel Nefit (ca. 2000)
Energielabel: G
Je dient rekening te houden met renovatie en modernisering van de woning.

Zie ook: www.vlierdenseweg57.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page