top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Geul 6

5751 TM DEURNE

€ 289.000,- K.K.

ENERGIELABEL

B

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1972

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

92 m²

Inhoud

384 m³

Perceelgrootte

136 m²

Omschrijving

INSTAPKLARE GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET GARAGE OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE WIJK KOOLHOF IN DEURNE.
Deze woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en heeft daardoor o.a. een nieuwe keuken en badkamer. Verder zijn er drie slaapkamers en er is een vaste trap naar de tweede verdieping gerealiseerd. In de tuin staat de garage met ingang vanaf het achtergelegen plein.
STARTERS opgelet. In deze instapklare woning maak je een heerlijke start van je wooncarrière!

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je binnen in de entree. Hier is het vernieuwede, gedeeltelijk betegelde toilet, de nieuwe meterkast en de deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
Heerlijk lichte woonkamer door de ramen aan de voor- en achterkant. Op de vloer ligt PVC en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Heel praktisch is de trapkast onder de trap naar de eerste verdieping.
Aan de achterzijde gaat de woonkamer over in de keuken. De keuken is geheel vernieuwd en in een L-vorm opgesteld. Er is diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, combi oven/magnetron, koelkast, diepvries, vaatwasser en Quooker. Vanuit de keuken kun je via een deur naar de achtertuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers, de badkamer en een vaste kast.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn prima afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer.
Slaapkamer 1 (rechtsvoor): ca. 12 m²
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ca. 13 m²
Slaapkamer 3 (linksachter): ca. 9 m²

BADKAMER
De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van vloer- en wandtegels in een moderne kleurstelling. Er is een douche, wastafel en toilet. Via een raam komt er natuurlijk licht binnen.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Door het plaatsen van een vaste trap is de tweede verdieping zeer bruikbaar geworden. Nu is het nog 1 grote ruimte met een dakraam en met een kleine ingreep kan er hier een extra slaapkamer gerealiseerd worden.
Op de tweede verdieping zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en hier is de cv-ketel opgesteld. De vloer bestaat uit beton.

DOOR DE TUIN
Aan de voorkant is er een verzorgde tuin die opgebouwd is uit vaste beplanting met een verharde toegang tot de voordeur.
De achtertuin is geheel omheind en onderhoudsvriendelijk ingericht met voornamelijk straatwerk. In de tuin staat een vrijstaande garage met deur naar de achtergelegen parkeerplaats.

GARAGE
In de garage is voldoende plaats voor 1 auto. Uiteraard kan de garage ook als bergruimte of hobbyruimte gebruikt worden. De vloer is voorzien van beton en de wanden bestaan uit schoonmetselwerk. Aan de achterkant kun je via een stalen kanteldeur met de auto naar binnen en naar de tuin is er een loopdeur.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een rustige locatie in de Koolhof. In de omgeving zijn er diverse speelvelden/groenstroken. De wijk heeft een eigen basisschool en er is een supermarkt voor de dagelijkse (winkel)behoefte. Het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen is goed te bereiken, net als het NS-station met een verbinding naar Eindhoven en Venlo.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1972
Woonoppervlakte: ca. 92 m², exclusief tweede verdieping van 22 m²
Inhoud: ca. 384 m³
Perceel: 134 m²
Vrijstaande garage
Kozijnen: Grotendeels kunststof
Glas: Grotendeels dubbel (enkele HR++)
Verwarming: CV-ketel Intergas 2019
Energielabel: B

Zie ook www.geul6.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page