top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Beethovenlaan 10

5751 EZ DEURNE

€ 295.000,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1965

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

106 m²

Inhoud

350 m³

Perceelgrootte

153 m²

Omschrijving

HELE LEUKE EN GEMODERNISEERDE TUSSENWONING MET GROTE BERGING OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE.
Deze woning heeft o.a. een moderne badkamer met ligbad en inloopdouche, keuken met kookeiland, tuindeuren en drie slaapkamers.
Zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de voortuin kom je aan de voorkant binnen in de verzorgde entree. Hier is het gemoderniseerde toilet met fonteintje, de trapopgang en de verdiepte voorraadkast met de meterkast.

KEUKEN
Mooie open keuken met zicht over de achtertuin. De keuken is gemoderniseerd en voorzien van een schiereiland. Diverse apparatuur maken de keuken compleet, zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast en diepvries.

WOONKAMER
Lekker lichte woonkamer, in een open verbinding met de keuken. Aan de achterkant kom je via openslaande deuren in de tuin en aan de voorkant is er een groot raam. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Enkele jaren geleden is de woonkamer helemaal gestuct en daarbij zijn direct extra stopcontacten in de woonkamer aangebracht.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er twee slaapkamers, de waskamer en de moderne badkamer.

SLAAPKAMERS
Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 11 m²
Slaapkamer 2 (achterzijde): ca. 16 m²

WASKAMER
Aan de voorzijde is de voormalige badkamer verbouwd tot een waskamer. Naast de aansluiting voor de wasapparatuur op hoogte is er een wastafel en een voldoende kastruimte.

BADKAMER
Gemoderniseerde badkamer met betegelde vloer en volledig betegelde wanden met een designradiator. De badkamer is voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en wastafel. Onder de wastafel zijn twee grote opberglades en boven de wastafel is een spiegelkast.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is praktisch ingericht met een voorzolder, installatieruimte en een extra slaapkamer. Op de voorzolder is vooral extra bergruimte gerealiseerd.

INSTALLATIERUIMTE
In de installatieruimte (achterzijde) hangt de cv-ketel en hier hangt de omvormer voor de zonnepanelen. Een dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

SLAAPKAMER
Lekker ruime extra slaapkamer, nu in gebruik als werkkamer. Op de vloer ligt laminaat en aan de achterkant zorgt een dakraam voor natuurlijke lichtinval.

DOOR DE TUIN
Aan de voorkant is de tuin opgebouwd uit vaste beplanting en een verharde toegang tot de voordeur.
De achtertuin is geheel omheind en opgebouwd uit verharding, gazon en vaste beplanting aan de zijkant. Achter in de tuin staat een grote berging met een doorgang naar de achterkant.

BERGING
Ruime berging, achterin de tuin. De berging is opgebouwd uit een betonvloer en schoon metselwerk wanden. Aan de achterkant is er een loopdeur en een stalen kanteldeur. Vanaf de achterkant wandel je in 5 minuten naar de markt in Deurne.

DOOR DE OMGEVING
Fijne locatie! Op korte afstand van het centrum van Deurne met veel (winkel)voorzieningen en de gezellige markt met restaurants en cafés. Nog dichterbij ligt een supermarkt, bakker en luxe cafetaria.
Heb je kinderen? Binnen 5 minuten wandel je naar de basisschool en als de kinderen groter zijn kunnen ze in Deurne op de fiets naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1965
Woonoppervlakte: ca. 106 m²
Inhoud: ca. 350 m³
Perceel: 153 m²
Kozijnen: Hout en aluminium
Glas: Grotendeels dubbel
Verwarming: CV-ketel REMEHA 2014
Goede staat van onderhoud
Zonnepanelen: 8 stuks (ter overname)
Energielabel: C (opgesteld voordat de zonnepanelen geplaatst zijn).

Zie ook www.beethovenlaan10.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page