top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Thijssestraat 3

5751 BX DEURNE

€ 299.500,- K.K.

ENERGIELABEL

B

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1970

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

140 m²

Inhoud

473 m³

Perceelgrootte

158 m²

Omschrijving

UITGEBOUWDE TUSSENWONING OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE EN EEN VRIJE LIGGING AAN DE ACHTERKANT.
De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, keuken in de aanbouw, woonkamer van ca. 36 m² en grenst aan de achterkant aan een speelveld.

VERKOPER VERTELT: "Wij zijn steeds weer verbaasd over de ruime opzet van deze woning. In de lichte keuken koken we met veel plezier en we voelen ons heel vrij door het grasveld achter het huis".

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je binnen in de verzorgde entree. Hier is het vernieuwde, gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje, voorraadkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
Omdat de keuken in de aanbouw geplaatst is, is de L-vormige woonkamer lekker ruim. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en afgewerkt met gestucte wanden. Een groot raam aan de voorkant zorgt voor veel natuurlijke lichtinval waardoor de woonkamer lekker licht is. Er is voldoende ruimte voor een zithoek, eethoek en speelgedeelte in de woonkamer.

KEUKEN (2016)
Aansluitend aan de woonkamer kom je in de keuken in de aanbouw. De keuken is voorzien van een tegelvloer en een keukenopstelling tegen beide lange zijden. Aan de achterkant is er een deur naar de tuin en er is een lichtkoepel voor een prettige lichtinval.
Naast veel bergruimte en een groot aanrecht is de keuken voorzien van o.a. een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries.

BIJKEUKEN
Een praktische overgang tussen de woonkamer en de tuin, dat is de bijkeuken. Hier zijnde aansluitingen voor de wasapparatuur en er is hier veel bergruimte. Via de achterdeur kom je in de verzorgde achtertuin.
Er staat in de bijkeuken een keukenblok met werkblad.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een houten vloer en afgewerkt met stucwerk en/of behang.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ruim 15 m²
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ruim 13 m²
Slaapkamer 3 (linksachter): ruim 8 m²
Alle drie de slaapkamers hebben een groot raam voor een mooie natuurlijke lichtinval.

BADKAMER
De badkamer is in 2010 vernieuwd en voorzien van een betegelde vloer en betegelde wanden. Er is een bad-/douchecombinatie, dubbele wastafel en toilet.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping op de overloop. Hier is een bergruimte waar de CV-ketel is opgesteld en waar een aansluiting voor de wasapparatuur is.

SLAAPKAMER
Op de tweede verdieping is een heerlijk ruime slaapkamer van bijna 19 m². Maar liefst 3 dakramen zorgen voor een hele mooie lichtinval in deze slaapkamer. Op de vloer licht vloerbedekking en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.
Onder de schuine kanten is bergruimte achter een knieschot.

DOOR DE TUIN
Aan de voorzijde ligt een verzorgde tuin, opgebouwd uit siergrind met vaste beplanting en een verharde toegang tot de voordeur.
De achtertuin licht lekker vrij omdat er achter de woning een groot speelveld is. De tuin is opgebouwd uit verharding, gazon en overdekt terras achter in de tuin. Onder het terras is ook de berging voor tuingereedschap en/of fietsen. Via een vrije achterom kom je op het achtergelegen speelterrein.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een hele fijne locatie. In ca. 5 minuten wandel je naar het centrum van Deurne met een groot aanbod aan (winkel)voorzieningen en de gezellige markt met terrassen. Aan de achterkant ligt een groot speelveld en op loopafstand is er een basisschool (Aventurijn).
Uitvalswegen naar omliggende gemeenten en het buitengebied met veel recreatieve mogelijkheden zijn goed en snel te bereiken.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1970 (gemoderniseerd)
Woonoppervlakte: ca. 140 m²
Inhoud: ca. 473 m³
Perceel: 158 m²
Kozijnen: Hout en kunststof
Glas: Dubbel en gedeeltelijk rolluiken
Verwarming: CV-ketel REMEHA ca. 2021
Energielabel: B
Goede staat van onderhoud.

Zie ook: www.thijssestraat3.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page