top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Hagelkruisweg 49

5751 RM DEURNE

€ 375.000,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1956

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

78 m²

Inhoud

261 m³

Perceelgrootte

396 m²

Omschrijving

ZOEK JE EEN THUIS EN NIET ALLEEN EEN HUIS? DAN HEB JE DAT NU GEVONDEN!
Een heel gezellig thuis op korte afstand van alle (winkel)voorzieningen en het treinstation van Deurne. Deze woning heeft o.a. 3 slaapkamers, sfeervolle woonkamer, garage en carport en een heel gezellig terras achter de woning.
Kom gerust kijken en laat je overtuigen van je nieuwe thuis.

DOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je binnen in de hal. Hier is het toilet, kelderkast, trapopgang en de deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
Sfeervolle woonkamer! Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn afgewerkt met getext schoon metselwerk en stucwerk. Via een open verbinding kom je in de leefkeuken.

LEEFKEUKEN
In de aanbouw (1999) is de leefkeuken gerealiseerd. Ook weer een hele sfeervolle ruimte met het aanrecht in een hoekopstelling en aan de andere kant een eethoek. Ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.
In het keukenblok is diverse inbouwapparatuur verwerkt, zoals een 4-pits gasfornuis, koelkast, oven en voorbereiding voor een vaatwasser.
Via een deur kun je naar het aansluitende overdekte terras waar je heerlijk van je eigen tuin kunt genieten onder het genot van een hapje of drankje.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop liggen drie slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier het luik naar de bergzolder op de tweede verdieping.
De kozijnen op de eerste verdieping zijn in 2008 vervangen door kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Aan de achterkant zijn er bovendien rolluiken en aan de voorkant markiezen.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en afgewerkt met behang.

Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 7 m²
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 9,5 m² en voorzien van een airco
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 5 m² en nu als kleedkamer in gebruik.

BADKAMER
De badkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van vloertegels en gedeeltelijk betegelde wanden. E is een douche en wastafel en via een raam aan de voorzijde is er natuurlijke lichtinval.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap kom je op de tweede verdieping. Een ruime bergzolder waar ook de cv-ketel hangt. Het dak is in 2016 vernieuwd en geïsoleerd.

DOOR DE TUIN
Allereerst is er een heerlijk, overdekt terras aansluitend aan de woning. Dit terras is in 2016 gerealiseerd en heeft een sfeervol overzicht over de eigen tuin.
De tuin is opgebouwd uit verharding, gazon en vaste beplanting. Achter in de tuin staat een tuinhuis met daarvoor een zitje onder een overkapping. De jacuzzi in de tuin wordt ter overname aangeboden.
De foto’s geven een goed beeld van de sfeervolle achtertuin.

GARAGE
Links van de woning is er een ruime oprit naar de carport en garage/berging. Onder de carport is er een deur naar het terras waardoor je droog vanuit de auto naar binnen kunt.
De garage is lekker ruim, ca. 20 m² en toegankelijk via een elektrische roldeur. Daarnaast is er een loopdeur naar het terras achter de woning. Er kan een auto in de garage, maar door de grote carport is dat niet noodzakelijk. In de garage is nu de aansluiting voor de wasapparatuur.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een fijne locatie. Op korte afstand van (winkel)voorzieningen en het NS-station. Daarnaast zijn alle uitvalswegen naar omliggende gemeenten goed bereikbaar. De Zeilberg is een actieve gemeenschap en in de gemeente Deurne is er een rijk verenigingsleven.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1956
Woonoppervlakte: ca. 78 m²
Inhoud: ca. 261 m³
Perceel: 396 m²
Garage: ca. 20 m²
Kozijnen: Hout en kunststof
Glas: Dubbel (rolluiken eerste verdieping)
Verwarming: CV-ketel NEFIT 1997
Goede staat van onderhoud
Energielabel: C

Zie ook www.hagelkruisweg49.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page