top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Vossenweg 2

5757 AG LIESSEL

€ 442.000,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

VRIJSTAANDE WONING

Bouwjaar

1980

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

117 m²

Inhoud

440 m³

Perceelgrootte

692 m²

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING OP EEN FRAAI PERCEEL VAN MAAR LIEFST 692 M² IN LIESSEL.
Deze woning beschikt o.a. over 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte douche, woonkamer met losse keuken en een vrijstaande garage. De werkkamer op de begane grond kun je natuurlijk ook als slaapkamer gebruiken.

VERKOPER VERTELT: "Een fijne woning voor ons gezin met twee kinderen. Een mooie besloten tuin aan een rustige straat".

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de voortuin kom je binnen in de ruime entree. Hier is de trap naar de eerste verdieping en de meterkast.

WOONKAMER EN KEUKEN
Op de tekening en ooit gebouwd als 1 grote ruimte, inmiddels door een muur van elkaar gescheiden. De muur kan er echter eenvoudig weer uit waardoor je een grote leefruimte krijgt.
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. In de woonkamer staat een houtkachel die gestookt kan worden.
In de keuken is het keukenblok opgesteld in een L-vorm. Het keukenblok is voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, 5-pits gasfornuis, oven en een close-in boiler voor het warme water. In de keuken is ruimte voor een kleine eettafel en door een raam aan de achterkant kijk je over je eigen tuin.

WERKKAMER
Vanuit de keuken kun je aan de voorzijde naar de werkkamer van ruim 12 m². Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en er is een wastafel. Deze kamer is natuurlijk ook als slaapkamer te gebruiken.


BIJKEUKEN
Achter de werkkamer ligt de bijkeuken met een deur naar de keuken. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en hier is het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje. Vanuit de bijkeuken kun je via de achterdeur naar de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop liggen drie slaapkamers, badkamer en de installatieruimte.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een degelijke houten vloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en getext schoon metselwerk.
Slaapkamer 1 (rechts): ca. 16 m²
Slaapkamer 2 (linksvoor): ca. 10 m² en bergruimte onder de schuine kap
Slaapkamer 3 (linksachter): ca. 10 m² 

BADKAMER
Aan de achterkant is er een dakkapel geplaatst waardoor de badkamer lekker ruim is. In 2015 is de dakkapel vernieuwd. De vloer en wanden zijn betegeld en de badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Een heerlijk ruime badkamer voorzien van alle gemakken.

INSTALLATIERUIMTE
In de installatieruimte staat de cv-ketel en de heteluchtverwarmingsinstallatie. De ruimte is hittebestendig bekleed met asbesthoudende platen.
Boven de eerste verdieping is er nog enige loze ruimte die via een luikje eventueel toegankelijk is.

DOOR DE TUIN
Zowel aan de voor- als achterkant ligt de tuin.
Aan de voorzijde is de tuin opgebouwd uit vaste beplanting met een verharde toegang naar de voordeur en aan de rechterkant een verharde oprit met plaats voor meerdere auto’s. Aansluitend aan de oprit kom je in de garage.
De achtertuin is geheel omheind en opgebouwd uit verharding, gazon en vaste beplanting. Achter in de tuin staat een tuinhuis met daarvoor een gezellig zitje. Aan de rechterkant staat de garage. In de tuin liggen leidingen voor de beregening, de pomp om dit aan te sturen is helaas kapot.

GARAGE
De garage is lekker ruim en aan de achterzijde nog voorzien van een berging. Op de vloer ligt beton en het dak is voorzien van stalen dakplaten. Een hele praktische ruimte die op verschillende manieren gebruikt kan worden.

DOOR DE OMGEVING
De woning ligt op een rustige locatie. Het centrum van Liessel met (winkel)voorzieningen is te voet goed te bereiken. Uitvalswegen naar omliggende gemeenten en de snelweg A67 zijn ook goed bereikbaar. Zowel Eindhoven als Venlo zijn binnen ca. 20 minuten te bereiken. In Eindhoven vind je volop kansen in de High Tech en Venlo staat bekend om haar Greenpoint.
Binnen 5 minuten ben je op het NS-station in Deurne en kun je per trein het hele land door, o.a. met een rechtstreekse verbinding naar Schiphol.
Rondom Liessel heb je diverse uitgestrekte wandel- en fietsgebieden om heerlijk te ontspannen. De Groote Peel ligt op korte afstand.
Hou je van de paardensport? In de omgeving is hier volop ruimte voor. Op korte afstand liggen Green Valley Estate en Peelbergen Equestrian Centre.
Liessel is een actief dorp met een rijk verenigingsleven en ondernemende mensen. De komende jaren worden er op verschillende plaatsen in Liessel woningen gebouwd zodat het dorp leefbaar blijft.

ALGEMENE GEGEVENS EN BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: ca. 117 m²
Garage_vrijstaand: ca. 40 m²
Inhoud: ca. 440 m³
Perceel: 692 m²
Kozijnen: Hout
Energielabel: C
Glas: Grotendeels dubbel
Verwarming: CV-ketel Intergas en heteluchtverwarming
Vloer-, muur- en dakisolatie.
Goede staat van onderhoud, maar de woning mag wel gemoderniseerd worden.

Zie ook: www.vossenweg2.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie van 10% van de aankoopsom verlangen.

bottom of page