top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Beethovenlaan 15

5751 EX DEURNE

€ 289.000,- K.K.

ENERGIELABEL

D

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

EINDWONING

Bouwjaar

1965

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

109 m²

Inhoud

386 m³

Perceelgrootte

160 m²

Omschrijving

UITGEBOUWDE HOEKWONING OP EEN RUSTIGE, FIJNE LOCATIE, MET GARAGE.
Deze woning is aan de achterkant uitgebouwd en heeft daardoor een lekker ruime woonkamer van ca. 35 m². Er zijn 4 slaapkamers en de woning heeft een vrijstaande garage.
Aan de achterzijde ligt de woning lekker vrij met op korte afstand diverse speelgelegenheden.

VERKOPER VERTELT: " Een mooi huis aan een brede laan in een fijne rustige buurt met winkels en het station op loopafstand".

DOOR DE WONING | WELKOM
Via een verharde toegang door de verzorgde voortuin kom je binnen in de hal. Hier is het betegelde toilet met fonteintje, trap naar de eerste verdieping en de verdiepte voorraadkast.

KEUKEN
Eenvoudige, maar wel functionele keuken met een open verbinding naar de woonkamer. In de keuken is een keukenblok met onder- en bovenkastjes en een werkblad. Vanuit de keuken kun je naar de tuin.

WOONKAMER
Door de aanbouw aan de achterkant is de woonkamer maar liefst 35 m² groot. De originele woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden. Midden in de woonkamer is er een sfeervolle open haard.
De aanbouw aan de achterzijde is heerlijk licht door de raampartijen rondom. Hier ligt dezelfde laminaatvloer als in de woonkamer en de wanden zijn afgewerkt met schoon metselwerk.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.
Slaapkamer 1 (linksachter): ca. 13 m² en voorzien van een inbouwkast
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ca. 7 m²
Slaapkamer 3 (linksvoor): ca. 10 m² en voorzien van een inbouwkast.

BADKAMER
Aan de voorzijde ligt de originele badkamer. Deze heeft een betegelde vloer en wanden. Er is een douche en wastafel.
Vaak wordt bij deze woningen de badkamer verbouwd en verplaatst naar de 2e slaapkamer.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Ook op de tweede verdieping kom je boven op een overloop. Aan deze overloop grenst de vierde slaapkamer, installatieruimte en bergruimte onder de schuine kap.

SLAAPKAMER
De vierde slaapkamer is ruim 16 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. Een dakraam aan de achterkant zorgt voor veel lichtinval en een hele fijne slaapkamer. Uiteraard kan deze kamer ook als werkkamer of hobbyruimte gebruikt worden.

INSTALLATIERUIMTE
Aan de achterkant is de installatieruimte. Hier is de cv-ketel opgesteld en hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Via een kleine opening in het plafond kun je op de derde verdieping wat spullen opbergen.

DOOR DE TUIN en GARAGE
Aan de voorzijde ligt een verzorgde tuin opgebouwd uit volwassen beplanting en een grote boom. Via een verhard toegangspad kom je bij de voordeur.
De achtertuin is omsloten en onderhoudsvriendelijk verhard. Aan de zijkant zit een poort naar het open terrein aan de achterkant met speelveld.
Achter in de tuin staat een vrijstaande garage.

GARAGE
De originele berging is uitgebreid tot een garage. Op de vloer ligt beton en er is een stalen kanteldeur voor een auto of motor. Via een loopdeur kom je in de tuin.

DOOR DE OMGEVING
Fijne locatie! Op korte afstand van het centrum van Deurne met veel (winkel)voorzieningen en de gezellige markt met restaurants en cafés. Nog dichterbij ligt een supermarkt, bakker en luxe cafetaria.
Heb je kinderen? Binnen 5 minuten wandel je naar de basisschool en als de kinderen groter zijn kunnen ze in Deurne op de fiets naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs.
In de directe omgeving zijn verschillende speelveldjes en groenstroken.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1965
Woonoppervlakte: ca. 109 m²
Inhoud: ca. 386 m³
Perceel: 160 m²
Kozijnen: Hout en aluminium
Glas: Gedeeltelijk dubbel
Verwarming: CV-ketel AWB 2009
Energielabel: D

Zie ook www.beethovenlaan15.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page