top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Zeelandstraat 5

5751 AH DEURNE

€ 315.000,- K.K.

ENERGIELABEL

D

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1960

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

115 m²

Inhoud

387 m³

Perceelgrootte

186 m²

Omschrijving

LEUKE TUSSENWONING MET BERGING OP EEN RUSTIGE LOACTIE NABIJ HET CENTRUM VAN DEURNE.
Deze woning is aan de achterkant uitgebouwd en heeft o.a. drie slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping waar een vierde slaapkamer mogelijk is. De woonkamer en open keuken zijn mooi met elkaar verbonden en er zijn bovendien openslaande deuren naar de tuin.
Kom gerust kijken!

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je binnen in de entree. Hier is de garderobe, meterkast en trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
De woonkamer ligt aan de voorkant. Door het grote raam kijk je lekker weg richting een groenstrook met speelvoorzieningen. In een speels hoekje kun je prima een werkplek maken of gebruiken als speelhoek voor de kinderen.
Op de vloer ligt hout en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

OPEN KEUKEN (2017)
De woonkamer gaat over in de keuken. Tegen de muur staat een langwerpig aanrechtblok met daarin diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, combi oven/magnetron en koelkast. Er is voldoende ruimte voor een 6 persoons tafel en aan de achterkant loop je via openslaande deuren heerlijk je eigen tuin in via een overdekt terras.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken. Hier is de aansluiting voor de wasapparatuur en hier is het gedeeltelijk betegelde toilet. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en heeft een deur naar de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 11 m²
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ca. 12 m²
Slaapkamer 3 (linksachter): ca. 8 m²

BADKAMER 
De badkamer is vernieuwd en zowel op de vloer als tegen de wanden voorzien van tegels. Een groot raam zorgt voor natuurlijke lichtinval en kan verduisterd worden met een rolluik.
In de badkamer is een ligbad, inloopdouche en wastafel gerealiseerd en in plafond zijn spotjes ingebouwd.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap kom je op een grote open ruimte, die ook als slaapkamer prima gebruikt kan worden. Zowel voor als achter is er een dakraam voor natuurlijk licht en onder de schuine kap is bergruimte gemaakt achter een knieschot.
Aan de kant van de trap hangt de cv-ketel, netjes weggewerkt in een kast.

DOOR DE TUIN
Aan de voorzijde ligt een verzorgde tuin met verharde toegang naar de voordeur.
De achtertuin is omsloten door een houten schutting en vrije achterom via een achterpad. Aansluitend aan de woning ligt een overdekt, verhard terras met pad naar de berging en verder is de tuin opgebouwd uit gazon en zand (plantenborder mogelijk).

BERGING
Achter in de tuin staat een gemetselde berging met elektriciteit. Fijne bergruimte voor het tuingereedschap en de fietsen.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een rustige locatie. In de buurt is een mooie groenstrook met speelvoorzieningen en via een fietspad kun je snel naar twee basisscholen.
Het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen en gezellige terrassen ligt op ca. 10 minuten lopen.
Deurne heeft een hoog voorzieningenniveau. Naast meerdere basisscholen is er ook een ruime keuze aan voortgezet onderwijs scholen, er is een zwembad en Deurne heeft een NS-station met verbindingen naar o.a. Eindhoven en Venlo.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1960 (grotendeels vernieuwd)
Woonoppervlakte: ca. 115 m²
Inhoud: ca. 387 m³
Perceel: 186 m²
Kozijnen: Kunststof
Glas: Dubbel en voorzien van rolluiken
Verwarming: CV-ketel Vaillant 2006
Energielabel: D

Zie ook www.zeelandstraat5.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page