top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Zonnedauw 9

5754 GH DEURNE

€ 379.000,- K.K.

ENERGIELABEL

B

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GESCHAKELDE TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1989

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

119 m²

Inhoud

452 m³

Perceelgrootte

218 m²

Omschrijving

FIJNE TWEEKAPPER OP EEN PERCEEL VAN 218 M² AAN DE RAND VAN DE HEIAKKER OP EEN RUSTIGE LOCATIE.
Deze woning heeft de keuken verplaatst naar de voormalige berging en daardoor veel leefruimte op de begane grond. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. De achtertuin is aangelegd en verzorgd onderhouden.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1989
Woonoppervlakte: ca. 119 m²
Inhoud: ca. 452 m³
Perceel: 218 m²
Kozijnen: Hout (vernieuwd)
Glas: Dubbel
Verwarming: CV-ketel Vaillant ca. 2023
Energielabel: B
Goede staat van onderhoud.

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je aan de voorzijde binnen in de entree. Hier is het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een praktische provisiekast.

WOONKAMER
Omdat de keuken verplaatst is, is er een heerlijk ruime woonkamer (ca. 40 m²) van voor naar achteren. Aan de voorzijde zorgen grote ramen voor het daglicht en aan de achterkant zijn er openslaande tuindeuren naar de tuin.
De vloer is afgewerkt met een houten vloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk.

KEUKEN
Achter in de voormalige berging is de keuken geplaatst. Het keukenblok staat in een L-vorm en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis, oven, vaatwasser (2021) en koelkast.

GARAGE / BERGING
Voor de keuken ligt de garage/berging met dubbele deuren naar de oprit.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er 3 slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van laminaat op de vloer en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 14 m² en voorzien van een dakraam.
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 14 m² en voorzien van een dakraam
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 9 m²

BADKAMER
De badkamer ligt aan de voorkant en is op de vloer en tegen de wanden voorzien van tegels. Een raam aan de voorkant zorgt voor voldoende natuurlijke lichtinval en de badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is opgedeeld in een voorzolder en een slaapkamer aan de achterzijde. Op de voorzolder is de CV-ketel opgesteld en hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Onder de schuine kap is over de hele lengte bergruimte gerealiseerd onder de schuine kap.

SLAAPKAMER
Aan de achterkant ligt de vierde slaapkamer. Deze is ruim 8 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. In deze kamer hangt een extra wastafel.

DOOR DE TUIN
De voortuin is netjes verzorgd aangelegd met vaste beplanting en een verharde toegang tot de voordeur en de garage/berging.
Achter de woning is de tuin geheel omheind en opgebouwd uit verharding, vaste beplanting en gazon. De ligging op het westen zorgt voor een fijne zoninval in middag en avond in de tuin. De tuin is enkele jaren geleden aangelegd door een hovenier.

DOOR DE OMGEVING
Zonnedauw is een hele rustige straat aan de rand van de Heiakker. Hier komen alleen auto’s die hier ook moeten zijn. Vanuit Zonnedauw heb je een goede verbinding naar alle (winkel)voorzieningen in Deurne. Bovendien zijn de beide basisscholen in de Heiakker goed snel en veilig te bereiken.
Deurne is een actief dorp met een rijk verenigingsleven en een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen. Door het NS-station ben je snel in grote steden zoals Venlo, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

Zie ook: www.zonnedauw9.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page