top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Gazellelaan 35

5704 DK HELMOND

€ 375.035,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GESCHAKELDE TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1992

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

116 m²

Inhoud

488 m³

Perceelgrootte

212 m²

Omschrijving

TWEEKAPPER MET AANGEBOUWDE GARAGE OP EEN MOOI PERCEEL VAN 212 M² IN DE GEWILDE WIJK BROUWHUIS.

Deze woning ligt op een rustige locatie met een goede verbinding naar diverse (winkel)voorzieningen, scholen en uitvalswegen. Er zijn o.a. 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een grote open zolderkamer.
14 Zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

DOOR DE WONING | WELKOM
Onder de carport kom je droog binnen in de entree. Hier is de meterkast, het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
Door de grote ramen aan de voor- en achterkant is de woonkamer lekker licht. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en getext schoonmetselwerk. Via een deur in de achtergevel kun je rechtstreeks naar je achtertuin. Onder de trap is er een ruime en praktische voorraadkast.


OPEN KEUKEN
Aan de voorzijde gaat de woonkamer over in de keuken.
Het keukenblok is in een L-vorm opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koelkast, combi oven/magnetron, 6-pits gasfornuis en veel bergruimte. Via een groot raam aan de voorkant komt er veel natuurlijk licht binnen in de keuken.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden. De slaapkamer aan de voorkant is door de dakkapel lekker ruim.

Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 11 m²
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ca. 15 m² en voorzien van een vaste kast
Slaapkamer 3 (linksachter): ca. 8 m²

BADKAMER
Compacte en complete badkamer. Zowel de wanden als de vloer zijn betegeld.

De badkamer is voorzien van een bad-/douchecombinatie, wastafel en toilet. In het schuine dak zit een dakraam voor de natuurlijke lichtinval.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping. Dit is een grote open ruimte die heel erg licht is door het raam in de gevel en de twee dakramen. Op deze verdieping kan eenvoudig een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Op de tweede verdieping zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur, is de CV-ketel opgesteld en hier hangt de omvormer voor de zonnepanelen. Onder de schuine kap is aan de voorzijde bergruimte gerealiseerd.

DOOR DE GARAGE
Links van de woning is de garage aangebouwd, aansluitend aan de carport. Het dak van de garage is in 2023 nog vervangen.
De garage is voorzien van een betonvloer en de wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk. Aan de voorkant kom je in de garage via een stalen kanteldeur en aan de achterkant is er een loopdeur naar de tuin.

DOOR DE TUIN
Aan de voorzijde is er een onderhoudsvriendelijke tuin met aan de linkerkant de oprit naar de carport, garage en voordeur.
Achter de woning is de tuin opgebouwd uit een verhard terras aansluitend aan de woning, gazon en een zitje achter in de tuin. Door de grootte en ligging van de tuin is er altijd wel een plekje waar je zon of schaduw hebt.

DOOR DE OMGEVING
Brouwhuis is een fijne wijk om in te wonen. Er is veel groen en een diversiteit aan (winkel)voorzieningen in de wijk. Vanaf het NS-station kun je met de trein snel richting Helmond CS en Deurne. Uitvalswegen naar omliggende gemeenten zijn snel bereikbaar net als alle scholen voor het middelbaar onderwijs in Helmond.

ALGEMEEN
Bouwjaar: ca. 1992
Woonoppervlakte: ca. 116 m²
Inhoud: ca. 488 m³
Garage: ca. 21 m²
Perceel: 212 m²
Verwarming: CV-ketel, Vaillant 2008
Kozijnen: Hout
Beglazing: Dubbel, gedeeltelijk rolluiken
Goede staat van onderhoud
Zonnepanelen: 14 stuks (2019)
Energielabel: A

Kijk voor alle informatie op: www.gazellelaan35.nl
 
Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page