top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Hogeweg 117

5751 KX DEURNE

€ 375.000,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GALERIJFLAT

Bouwjaar

2006

Aantal kamers

3

Woonoppervlakte

82 m²

Inhoud

272 m³

Perceelgrootte

0 m²

Omschrijving

LEUK APPARTEMENT OP EEN GOEDE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN DEURNE!
Dit appartement ligt op een goede locatie in het centrum van Deurne met alle voorzieningen op korte afstand. Er zijn o.a. 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en er is een balkon op het zuiden. In de kelder is er een eigen parkeerplaats en berging.

DOOR DE WONING | WELKOM
Via een centrale entree met bellentableau, trappenhuis en lift kom je op de eerste verdieping waar het appartement is. Op de eerste verdieping is er buiten een mooie open ruimte waar o.a. een jeu de boules baan is gerealiseerd.

ENTREE
Achter de voordeur is een hal met aansluitend de diverse ruimtes van dit appartement. In de hal is tevens de meterkast waar o.a. glasvezel in is aangelegd.
Aan het eind van de hal ligt de woonkamer met keuken en balkon.

WOONKAMER
De woonkamer is samen met de keuken een grote open ruimte. Aan de voorzijde kijk je vanaf het balkon lekker weg. Het balkon is voorzien van kunstgras met daaronder houten vlonders.
De woonkamer is voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met gestucte wanden.

KEUKEN
De woonkamer gaat over in de open keuken. Ruim genoeg om hier een eettafel neer te zetten. De keuken heeft een recht keukenblok waarin diverse inbouwapparatuur is verwerkt, zoals een vaatwasser, 4-pits gasfornuis, koelkast en veel kastruimte. Ook de keuken sluit aan bij het balkon.

BADKAMER
De badkamer is neutraal betegeld en voorzien van een ligbad, douche en wastafel.

SLAAPKAMERS
Aan beide zijden van de hal ligt een slaapkamer.
Slaapkamer 1: ruim 14 m², voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met gestucte wanden. Een groot raam zorgt voor voldoende natuurlijk licht.
Slaapkamer 2: ruim 7 m², voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met gestucte wanden. Deze slaapkamer is ook voorzien van een raam voor natuurlijk lichtinval. 

TOILET
Het toilet is betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

BIJKEUKEN
In deze ruimte is de cv-ketel opgesteld en zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is hier het ventilatiesysteem (WTW). Verder is er hier voldoende bergruimte.

KELDERRUIMTE
In de kelder is een grote parkeergarage met een eigen parkeerplaats en fietsenstalling. Hier is ook een blok met bergingen waar je een eigen berging hebt.

DOOR DE OMGEVING
Allereerst heeft het complex een grote daktuin met vaste beplanting en een jeu de boulesbaan.
Het appartement ligt in het centrum met alle (winkel)voorzieningen en restaurants op korte afstand. Je wandelt te voet naar de gezellige markt met terrassen en restaurants. Vanaf het appartement kun je overdekt naar de supermarkt. Uitvalswegen naar omliggende gemeenten zijn goed bereikbaar, net als het NS-station.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: 2006
Woonoppervlak: ca. 82 m²
Inhoud: ca. 272 m³
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel (HR++) en voorzien van elektrische screens aan de zuidkant.
Verwarming: cv-ketel Nefit 2006
Volledige isolatie, dak, muur en vloer
Energielabel: A
Servicekosten VVE: totaal € 165,44 / maand (€ 122,00 VVE woning en € 43,44 VVE garage en berging)
Goede staat van onderhoud.

Kijk voor alle informatie over deze woning op www.hogeweg117.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.

bottom of page