top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Peellandsingel 9

5754 GA DEURNE

€ 449.009,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1993

Aantal kamers

6

Woonoppervlakte

152 m²

Inhoud

583 m³

Perceelgrootte

267 m²

Omschrijving

HELE NETTE RUIME WONING MET VEEL LEEFRUIMTE OP EEN TOPLOCATIE IN DEURNE!
Deze woning is uitgebouwd en voorzien van o.a. een ruime woonkamer met aangebouwde tuinkamer/serre, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en zonnepanelen.
Maak gerust een afspraak en geniet van alles wat deze woning te bieden heeft.

DOOR DE WONING | WELKOM
Onder de carport kom je lekker droog binnen in een verzorgde entree. Hier is het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje en de meterkast.

WOONKAMER (ca. 55 m²)
Ruime, uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval door alle raampartijen.
De woonkamer is voorzien van een nette houten vloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aan de voorzijde is de zithoek met gashaard en aan de achterkant is er veel leefruimte in de woonkamer.
Aan de achterzijde kun je vanuit de woonkamer naar de serre.

SERRE
Aansluitend aan de uitgebouwde woonkamer is er een serre gebouwd. Een hele fijne ruimte waar je kunt genieten van de avondzon door de glazen pui met zicht over je eigen tuin.

KEUKEN
Links van de woning is de garage verbouwd tot leefruimte. Allereerst is hier de keuken. Ook weer een ruimte met veel licht door de raampartijen. Op de vloer liggen tegels en het keukenblok is in een L-vorm geplaatst.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Verder is er veel kastruimte in de keuken en voldoende ruimte voor een tafel en stoelen om te eten.

BIJKEUKEN en BERGING
Achter de keuken ligt de bijkeuken met aansluitend een berging. Deze zijn voorzien van een tegelvloer en in de berging is een vaste kast gerealiseerd tegen de muur. Vanuit de berging kom je via een deur in de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie ruime slaapkamers, de badkamer en een wasruimte.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 19 m² met een mooie lichtinval door de verschillende ramen
Slaapkamer 2 (achterzijde): ca. 11 m²
Slaapkamer 3 (boven de keuken): ca. 20 m² met aansluitend een bergruimte waar de omvormer van de zonnepanelen hangt. Grote dakkapel aan de zijkant met bergruimte daaronder.

BADKAMER
Lekker ruime badkamer. De vloer en wanden zijn betegeld en de badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

WASRUIMTE
Als laatste is er op deze verdieping een wasruimte. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en er is bergruimte. Een dakraam zorgt voor de natuurlijke lichtinval.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping.
Dit is een open ruimte waar twee dakramen zorgen voor de goede lichtinval. Hier hangt de CV-ketel en de unit voor de mechanische ventilatie.
Je zou de tweede verdieping ook als slaapkamer kunnen gebruiken.

DOOR DE TUIN
Aan de voor- en achterkant is er een verzorgde tuin.
De voortuin is opgebouwd uit vaste beplanting met aan de linkerkant een verharde oprit met carport. Hier is plaats voor meerdere auto’s.
Achter de woning is de tuin lekker omsloten zonder dat er veel zicht is in de tuin vanuit de omliggende woningen. De tuin is opgebouwd uit verharding en aan de zijkant zijn enkele borders met vaste beplanting.
Langs de garage is er een vrije achterom zodat je eenvoudig in de achtertuin kunt komen.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt in de gewilde wijk “Heiakker” op korte afstand van het centrum van Deurne. (Winkel)voorzieningen zijn goed en snel te bereiken en ook de ontsluiting naar omliggende plaatsen is goed.
In de Heiakker zijn er twee basisscholen die goed en snel zijn te bereiken. In Deurne is bovendien een uitgebreid aanbod op het gebied van voortgezet onderwijs.
Deurne is een actief dorp met een rijk verenigingsleven en een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen. Door het NS-station ben je snel in grote steden zoals Venlo, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1993
Woonoppervlakte: ca. 152 m²
Inhoud: ca. 583 m³
Perceel: 267 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel en rolluiken
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2005
Energielabel: A
Zonnepanelen: 15 stuks
Goede staat van onderhoud.

Zie ook: www.peellandsingel9.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page