top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Struikheide 21

5754 EC DEURNE

€ 319.021,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

HOEKWONING

Bouwjaar

1986

Aantal kamers

4

Woonoppervlakte

88 m²

Inhoud

413 m³

Perceelgrootte

220 m²

Omschrijving

UITGEBOUWDE HOEKWONING MET GROTE GARAGE EN CARPORT OP EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE IN DE HEIAKKER.

Deze hoekwoning op een perceel van maar liefst 220 m² heeft o.a. een grote aangebouwde garage met carport, aangebouwde bijkeuken, ruime woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. Grotendeels is de woning voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
Op korte afstand liggen 2 basisscholen, veel groen en via de Veldweg fiets je in enkele minuten naar het gezellige centrum van Deurne.

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de voorzijde kom je binnen in de entree. Hier is het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER en KEUKEN
Vanuit de hal kom je in de woonkamer met open keuken aan de voorzijde.

Het keukenblok is in een L-vorm geplaatst en voorzien van veel kastruimte. Koken kun je op het 4-pits gasfornuis en verder is er een koelkast en combi oven/magnetron in de keuken geplaatst. Aan de voorzijde komt er veel licht binnen door een groot raam.
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en behang. In de woonkamer is een grote vaste kast onder de trap naar de verdieping. Net als aan de voorkant, is er ook aan de achterkant een groot raam met veel natuurlijke lichtinval.

BIJKEUKEN
Aan de achterkant is de woning uitgebouwd met een bijkeuken. Op de vloer ligt een tegelvloer en er is een spoelbak zodat je je handen kunt wassen als je achterom binnen komt.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking of zeil op de vloer.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 9 m²
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 12 m²
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 7 m²

BADKAMER
De badkamer ligt aan de voorzijde en heeft via een dakraam een natuurlijke lichtinval. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Tevens is de aansluiting voor de wasapparatuur op de badkamer gerealiseerd. De vloer en wanden zijn grotendeels betegeld.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap kom je op de tweede verdieping. Deze is als bergzolder in gebruik en hier is de CV-ketel opgesteld.

DOOR DE GARAGE
Links van de woning is een grote, uitgebouwde garage (21 m²) aangebouwd met daarvoor een carport waar ruimte is om je auto droog te parkeren.
Via een stalen kanteldeur met loopdeur kom je in de garage die voorzien is van tegels op de vloer en schoon metselwerk wanden. Er is elektra zodat je de garage ook als hobbyruimte kunt gebruiken.

DOOR DE TUIN
Voor en achter de woning ligt de tuin.
Aan de voorkant is de verzorgde tuin opgebouwd uit siergrind met een verharde toegang naar de voordeur en naar de carport en garage.
De grote, brede achtertuin is heerlijk omsloten en grotendeels onderhoudsvriendelijk opgebouwd uit verharding met daar omheen enkele borders. Achter in de tuin staat een grote, houten berging met tegels op de vloer.

DOOR DE OMGEVING
Struikheide 21 ligt op een rustige locatie in de Heiakker. Op korte afstand liggen diverse groen- en speelvoorzieningen. Binnen 5 minuten wandel je veilig naar de 2 basisscholen in de wijk. Het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen, restaurants en terrassen bereik je snel en eenvoudig via het achtergelegen fietspad (Veldweg) langs Holten's molen.
Deurne is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en een goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Naast basisscholen zijn er in Deurne verschillende scholen om het middelbaar onderwijs te volgen. Door het NS-station reis je met de trein snel het hele land door.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1986
Woonoppervlakte: ca. 88 m²
Inhoud: ca. 413 m³
Garage: ca. 21 m²
Perceel: 220 m²
Kozijnen: Grotendeels kunststof
Glas: Grotendeels dubbel (m.u.v. voordeur, achterdeur en toilet)
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2007
Energielabel: C
Je dient er rekening mee te houden dat de woning gemoderniseerd mag worden.

Kijk voor alle informatie op: www.struikheide21.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page