top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Atalanta 6

5754 DW DEURNE

€ 409.006,- K.K.

ENERGIELABEL

B

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1993

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

119 m²

Inhoud

472 m³

Perceelgrootte

199 m²

Omschrijving

UITGEBOUWDE TWEEKAPPER OP EEN GEWILDE LOCATIE IN DE HEIAKKER NABIJ DIVERSE SPEELVELDEN.

Deze woning is aan de achterkant uitgebouwd en heeft bovendien aan de zijkant een extra speel- of werkkamer. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met een ligbad.

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de zijkant kom je binnen in de entree via de verzorgde voor- en zijtuin. Hier is het betegelde toilet met fonteintje, de meterkast, trapopgang en deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterkant flink uitgebouwd en daardoor een grote, open ruimte met doorkijk naar de tuin. Op de vloer liggen lichte tegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Via de schuifpui kun je direct naar de tuin.
In de aanbouw is een lichtstraat waardoor er voldoende daglicht binnenkomt.

KEUKEN
Halverwege de woonkamer is de open keuken. Het keukenblok is in een L-vorm opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron. In de onder- en bovenkastjes is voldoende bergruimte.

WERK- OF SPEELKAMER
Vanuit de aanbouw kun je naar een hele praktische werk- of speelkamer, rechts van de woning. Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. In een hoek is een grote kast met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur. Via de achterdeur kom je in de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking op de grond en afgewerkt met gestucte of behangen wanden.
Slaapkamer 1 (rechtsvoor): ruim 6 m²
Slaapkamer 2 (linksvoor): ruim 13 m²
Slaapkamer 3 (achter): ruim 10 m²

BADKAMER
De badkamer is voorzien van een betegelde vloer en betegelde wanden. In de badkamer is een ligbad, douche, wastafel en toilet.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Met een vlizotrap kom je op de tweede verdieping. Een ruime bergzolder waar de CV-ketel is opgesteld en veel ruimte is om niet alledaagse spullen op te bergen.

DOOR DE TUIN
Aan de voor- en achterkant is er een verzorgde tuin.
Voor (en naast) de woning is de tuin opgebouwd uit verharding, siergrind, volwassen beplanting en een sierhekwerk.
De achtertuin is heerlijk omsloten en grotendeels opgebouwd uit verharding. Achter in de tuin is een groot overdekt terras met daarnaast een praktische berging.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een fantastische locatie in de gewilde Heiakker! In de directe omgeving zijn diverse speelvelden en op loopafstand kun je kiezen uit twee basisscholen die je te voet kunt bereiken. Het ruime Heiakkerpark ligt op loopafstand en zowel op de fiets als met de auto ben je snel in het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen. Deurne is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en een goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Naast basisscholen zijn er in Deurne verschillende scholen om het voortgezet onderwijs te volgen. Door het NS-station reis je met de trein snel het hele land door.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1993
Woonoppervlakte: ca. 119 m²
Inhoud: ca. 472 m³
Perceel: 199 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel (m.u.v. voordeur en toilet), deels met rolluiken
Verwarming: CV-ketel Remeha ca. 2022
Energielabel: B
Goede staat van onderhoud, modernisering mag.

Kijk voor alle informatie op: www.atalanta6.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page