top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Kapelakker 36

5763 AG MILHEEZE

€ 536.036,- K.K.

ENERGIELABEL

B

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GESCHAKELDE WONING

Bouwjaar

1973

Aantal kamers

6

Woonoppervlakte

147 m²

Inhoud

594 m³

Perceelgrootte

482 m²

Omschrijving

WELKOM IN DIT VERRASSEND GROTE HUIS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 482 M² IN HET GEZELLIGE MILHEEZE.

Deze woning heeft op de begane grond veel leefruimte en een grote, gemoderniseerde keuken. Er zijn 5 slaapkamers, badkamer met ligbad, een grote garage en een heel gezellig terras achter in de tuin.

Zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

Maak gerust een afspraak en kom kijken wat deze woning allemaal te bieden heeft!

VERKOPER VERTELT: "Verassend groot maar gezellig en warm huis met veel privacy waar je je snel thuis zal voelen".

DOOR DE WONING | WELKOM
Vanaf de verharde oprit kom je aan de voorkant binnen in een gezellige entree. Hier is de vernieuwde meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

KEUKEN
De keuken is recent (ca. 2021) vernieuwd tot een ruime en moderne keuken waar je met vier personen goed kunt gaan zitten eten. Tevens zijn er twee praktische provisiekasten.
Het keukenblok met aanrechtblad is in een L-vorm geplaatst en er is een grote kastenwand. Alle gewenste apparatuur is in het aanrecht of de kastenwand verwerkt, zoals een inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. Vanuit een groot raam kijk je op je oprit en tevens zorgt dit voor veel lichtinval.

WOONKAMER
Lekker ruime, uitgebouwde woonkamer met eetkamer en speelhoek. Maar liefst 56 m² is deze leefruimte!
Op de vloer ligt een houten vloer met vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aan de voorkant is de woonkamer uitgebouwd met een speelse erker. Aan de achterkant zijn openslaande deuren naar de tuin.
De aanbouw aan de linkerkant is ideaal als speel- of werkkamer.

BIJKEUKEN
Achter de keuken is de bijkeuken. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur (op hoogte) en hier is het betegelde toilet met fonteintje.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er vier slaapkamers en de badkamer.

SLAAPKAMERS
Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (rechtsvoor): ca. 4,5 m² en voorzien van een vaste kast. Tevens doorgang naar de vaste trap naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 2 (linksvoor): ca. 11,5 m² en voorzien van vaste kasten.
Slaapkamer 3 (linksachter): ca. 9,5 m²
Slaapkamer 4 (rechtsachter): ruim 8 m²

BADKAMER
De badkamer is op de vloer en tegen de wanden betegeld. Er is een ligbad, douche, wastafel en toilet gerealiseerd in de badkamer.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Allereerst is er een grote voorzolder. Hier is veel bergruimte en een extra wastafel. Een groot dakraam aan de achterkant zorgt voor voldoende lichtinval.

SLAAPKAMER
Lekker ruime extra slaapkamer met een oppervlakte van ca. 14,5 m². De vloer is deels voorzien van vloerbedekking en deels van grenen vloerplanken, onder de schuine kap is extra bergruimte gerealiseerd. Ook hier is een groot dakraam wat voor de lichtinval zorgt.

DOOR DE TUIN
Voor de woning is de tuin opgebouwd uit vaste beplanting met aan de rechterkant een grote oprit naar de carport en garage. Op de oprit is plaats voor meerdere auto's.
Achter de woning ligt een heerlijke, ruime tuin met veel privacy en veel mogelijkheden. De tuin is opgebouwd uit verharding met een vast terras tegen de woning, gazon en vaste beplanting.
Achter in de tuin is een groot, overdekt terras wat rondom afgesloten kan worden met een glazen schuifpui. Hier is o.a. stroom en kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

GARAGE
Aansluitend aan de oprit is er een grote garage. Deze wordt vooral als hobbyruimte gebruikt omdat de auto prima onder de carport geparkeerd kan worden. Vanaf de oprit is er een stalen kanteldeur en naar de tuin is er een loopdeur in de garage. Op de vloer ligt beton en uiteraard is de garage voorzien van stroom.

BERGINGEN
Achter de garage en links in de tuin zijn twee bergingen.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een rustige locatie in Milheeze zonder directe inkijk vanaf de overburen of achterburen.
Rondom Milheeze liggen diverse wandel- en recreatiegebieden, zoals de Stippelberg. Daarnaast zijn omliggende plaatsen zoals Deurne goed en snel te bereiken. Milheeze heeft een rijk verenigingsleven en is een gezellig en gemoedelijk dorp om te wonen.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1973
Woonoppervlakte: ca. 147 m²
Inhoud: ca. 594 m³
Garage: ca. 34 m²
Perceel: 482 m²
Kozijnen: Hout
Glas: gedeeltelijk dubbel (HR ++ op 1 kamer na)
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2005
Energielabel: B
Zonnepanelen: 18 stuks

Alle informatie vind je op www.kapelakker36.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page