top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Mauritsstraat 4

5751 JZ DEURNE

€ 599.004,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

VRIJSTAANDE WONING

Bouwjaar

1973

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

149 m²

Inhoud

638 m³

Perceelgrootte

729 m²

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE EN BIJGEBOUW OP EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN DEURNE.

Deze vrijstaande woning ligt op loopafstand van het centrum, diverse (winkel)voorzieningen en het NS-station. Er zijn boven 3 slaapkamers en de badkamer. Op de begane grond kun je in het bijgebouw heel mooi een slaap- en badkamer realiseren met uitzicht over de eigen tuin.

Als je deze woning koopt, koop je een fantastische locatie met heel veel mogelijkheden. Je dient wel rekening te houden met modernisering van de woning.

DOOR DE WONING | WELKOM
Via een verharde toegang door de tuin kom je binnen in de hal. Hier is de meterkast, het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje en de trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
Aan de linkerkant van de woning ligt de woonkamer. Lekker ruim en met veel licht door de ramen rondom. Op de vloer ligt vloerbedekking en de wanden zijn van schoonmetselwerk.

WERKKAMER
Links achter de woonkamer is een afzonderlijke ruimte die als werkkamer of speelkamer gebruikt kan worden. Ook hier zijn diverse raampartijen met zicht over de eigen tuin.

KEUKEN
Aan de achterkant ligt de keuken. Aan de achterkant is het keukenblok tegen de achtergevel met een uitzicht over de tuin. Op de vloer liggen tegels en er is een verdiepte voorraadkast.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken kun je via de bijkeuken naar de tuin. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en is een tijdelijke douchecabine geplaatst.

GARAGE
Rechts van de woning is de inpandige garage. Aan de voorzijde kun je hierin via een stalen kanteldeur en afzonderlijke loopdeur. De garage is lekker ruim en voorzien van een betonvloer.
Wellicht is het een optie om de garage te verbouwen tot slaapkamer en badkamer op de begane grond indien je beneden wilt slapen.

BERGING
Via buiten kom je in de berging achter de garage. Hier is de CV-ketel opgesteld.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers, de badkamer en een grote bergkast.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en afgewerkt met behang.
Slaapkamer 1 (links): ca. 16 m²
Slaapkamer 2 (achterzijde): ca. 7 m² en voorzien van vaste kasten
Slaapkamer 3 (rechts): ca. 7 m² en voorzien van vaste kasten.

BADKAMER
Rechtsvoor ligt de badkamer. Deze is op de vloer en tegen de wanden betegeld en voorzien van een bad-/douchecombinatie, wastafel en toilet.

DOOR DE TUIN
De tuin ligt rondom de woning en is voornamelijk opgebouwd uit gazon en volwassen beplanting.
Aan de voorzijde is er een oprit naar de garage waar je een auto kunt parkeren en in de achtertuin staat een riant bijgebouw.

BIJGEBOUW
Het bijgebouw is op verschillende manieren te gebruiken. Je zou hier een luxe slaapruimte met badkamer kunnen maken zodat je wakker wordt met zicht over je eigen tuin. Je kunt de ruimte echter ook gebruiken als berging, atelier of praktijkruimte.

Het bijgebouw is ruim 36 m² groot en rondom voorzien van raampartijen voor het licht. De vloer bestaat uit een betonvloer en er is een aanrechtblok. In het bijgebouw is water en elektra aanwezig.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een prima locatie aan een doodlopende straat nabij het centrum van Deurne en op loopafstand van het NS-station. In het centrum van Deurne vind je een uitgebreid aanbod (winkel)voorzieningen en gezellige terrassen en restaurantjes. In de directe omgeving heb je enkele speelveldjes.

Deurne is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en een goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Naast basisscholen zijn er in Deurne verschillende scholen om het voortgezet onderwijs te volgen. Door het NS-station reis je met de trein snel het hele land door.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1973
Woonoppervlakte: ca. 149 m²
Inhoud: ca. 638 m³
Grote garage en berging: ca. 21 m²
Bijgebouw: ca. 37 m²
Perceel: 729 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel (deels rolluiken)
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2020
Energielabel: C
Woning dient onderhouden en gemoderniseerd te worden.

Kijk voor alle informatie op: www.mauritsstraat4.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page