top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Fabriekstraat 6a

5753 AH DEURNE

€ 375.006,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

2015

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

86 m²

Inhoud

461 m³

Perceelgrootte

120 m²

Omschrijving

MODERNE TUSSENWONING MET HELE MOOIE SERRE OP EEN FIJNE LOCATIE NABIJ HET STATION VAN DEURNE.
Deze woning is in 2015 gebouwd en later aan de achterzijde uitgebouwd met een serre. Er zijn o.a. een moderne keuken aan de voorkant, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een moderne badkamer met douche.

De tweede verdieping is niet opgenomen in de woonoppervlakte, maar wel als zodanig bruikbaar.

VERKOPER VERTELT: "Wat wij zo fijn vinden aan onze woning is dat we alle faciliteiten dicht bij huis hebben. Denk hierbij aan de supermarkt, het station, scholen en vele winkels. Ook met de extra aanbouw die we er zelf nog aan gezet hebben, is er een extra speelruimte gecreëerd voor onze kinderen, waar ze tot op heden ontzettend veel plezier van hebben gehad maar wat voor ons 's avonds ook een plek is om nog even te genieten samen".

DOOR DE WONING | WELKOM
Je komt aan de voorzijde binnen in een verzorgde entree. Hier is het gedeeltelijk betegelde toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

WOONKAMER
De woonkamer is keurig netjes afgewerkt en aan de achterkant via een schuifpui verbonden aan de serre. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en de wanden zijn glad afgewerkt. Onder de trap naar de eerste verdieping is een grote voorraadkast waar ook de verdeler van de vloerverwarming is geplaatst.

SERRE
Aansluitend aan de woonkamer is een hele mooie serre gebouwd. Deze kan als zit- of speelkamer gebruikt worden en heeft een glazen schuifpui naar de tuin. Op de vloer liggen tegels en er is elektra en water in de serre aanwezig.

KEUKEN
Aan de voorzijde ligt de moderne keuken met de keukenopstelling aan beide zijden. In de opstelling is heel veel bergruimte, een groot werkblad en diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis (met moderne afzuigkap), vaatwasser, koelkast, diepvries en combi oven/magnetron. Een raam aan de voorzijde zorgt voor voldoende daglicht in de keuken.

De hele begane grond is keurig netjes afgewerkt en goed onderhouden!

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Je komt boven op de overloop. Hier grenzen drie slaapkamers en de badkamer aan.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gladde wanden of behang.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ruim 10 m²
Slaapkamer 2 (linksachter): bijna 12 m²
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 6,5 m²

De slaapkamers aan de achterkant zijn voorzien van rolluiken.

BADKAMER
De badkamer ligt aan de voorkant en is op de vloer en tegen de wanden betegeld. Er is een grote inloopdouche, wastafel en toilet. De badkamer heeft een neutrale, moderne kleurstelling.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is een grote open ruimte met aan de achterkant een dakraam. Als je er een groter dakraam inzet (>0,5 m²) dan mag je de tweede verdieping meerekenen als woonoppervlakte.
Op de tweede verdieping zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en hier is de CV-ketel opgesteld. Er is voldoende ruimte voor een groot logeerbed en veel bergruimte op de tweede verdieping.

DOOR DE TUIN
De achtertuin ligt op het zuiden en is mooi omsloten met aan de achterkant een poort naar het achterpad. De tuin is opgebouwd uit verharding en kunstgras en heeft heel weinig onderhoud nodig.
Achter in de tuin staat een houten berging met daarin elektriciteit.

DOOR DE OMGEVING
De Spoorzone is een aantrekkelijke en jonge woonwijk. Tussen de woningen is er voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse speelgelegenheden. Vanuit de Spoorzone stapt u direct op de trein naar Eindhoven of Venlo. 
Tevens bent u snel in het centrum van Deurne met een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen. Ook uitvalswegen naar omliggende gemeenten en de snelweg A67 (Venlo – Eindhoven) zijn goed bereikbaar. In de wijk zijn alle scholen gevestigd, zowel voor het basis-, als voor het middelbaar onderwijs.
Het geluid van voorbijrijdende treinen wordt ruimschoots gedempt door de suskasten en het extra isolerende triple glas.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: ca. 86 m² (exclusief serre en tweede verdieping)
Serre: ca. 19 m²
Tweede verdieping: ca. 26 m²
Berging: ca. 7 m2
Inhoud: ca. 461 m³
Perceel: 120 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Triple (HR++)
Verwarming: CV-ketel Intergas ca. 2015
Goede staat van onderhoud, jonge woning.
Energielabel: A

Kijk voor alle informatie op: www.fabriekstraat6a.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page