top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Zeilbergsestraat 111

5751 LK DEURNE

€ 545.111,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GESCHAKELDE WONING

Bouwjaar

1972

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

155 m²

Inhoud

574 m³

Perceelgrootte

807 m²

Omschrijving

RUIME VRIJSTAANDE WONING MET VEEL POTENTIE OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE.

Deze woning heeft aandacht nodig om te moderniseren en is o.a. voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, grote oprit met carport en aansluitende garage, ruime woonkamer en een fantastische tuin.

Laat je vooral inspireren door alle mogelijkheden (potentie) die deze woning biedt om hier een heerlijk en comfortabel thuis van te maken voor nu en de toekomst!

DOOR DE WONING | WELKOM
Vanaf de grote oprit kom je binnen in een ruime entree. Hier is de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. In de entree kun je links naar de slaapkamer en badkamer en rechtdoor naar de keuken.

WOONKAMER
Ruime woonkamer met veel licht door de ramen aan de voor-, achter- en zijkant. Op de vloer liggen tegels en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aan de achterkant heb je een mooi zicht over je eigen tuin.

KEUKEN
Vanuit de woonkamer kom je direct in de open keuken. Met een barretje wordt deze van de woonkamer gescheiden.
In de keuken staat het keukenblok opgesteld in een L en hier is diverse inbouwapparatuur in verwerkt, zoals een koelkast, 4-pits gasfornuis en oven. In de keuken is veel bergruimte in de onderkastjes. Door een groot raam kijk je mooi over je eigen tuin en komt er veel daglicht binnen.

BIJKEUKEN
Aansluitend aan de keuken kom je in de bijkeuken. Hier is veel bergruimte en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er zijn twee grote bergkasten en in de bijkeuken is het gedeeltelijk betegelde toilet met fonteintje.

SLAAPKAMER
Aan de voorzijde is er een ruime slaapkamer van ca. 15 m². Uiteraard is dit ook een prima ruimte om als werkkamer of speelkamer te gebruiken. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met behang.

BADKAMER
Bij deze woning is de badkamer op de begane grond. De vloer is geheel betegeld en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de berging met opstelling van de CV-ketel.

SLAAPKAMERS
De slaapkamers zijn voorzien van laminaat op de vloer en de wanden zijn afgewerkt met behang.
Slaapkamer 1 (links): ruim 12 M², exclusief de grote vaste kasten onder de schuine kap
Slaapkamer 2 (voorzijde): ca. 15 m². Een dakraam aan de voorzijde zorgt voor de natuurlijke lichtinval.
Slaapkamer 3 (rechts): ruim 14 m², exclusief de grote vaste kasten onder de schuine kap.

BERGRUIMTE
Aan de achterzijde is een grote bergruimte waar ook de CV-ketel is opgesteld. Ook hier zorgt een dakraam voor voldoende lichtinval.

DOOR DE WONING | BERGZOLDER
Via een vlizotrap kom je op de bergzolder. Hier is veel ruimte om alle spullen op te bergen die je niet elke dag nodig hebt.

DOOR DE TUIN
Aan de voor- en achterkant ligt een grote tuin.
De voortuin is opgebouwd uit vaste beplanting en gazon. Aan de linkerkant is een grote oprit naar de carport en garage. Op de oprit is plaats voor meerdere auto's.
Achter de woning ligt een heerlijke, ruime tuin met veel privacy. Geheel omsloten en opgebouwd uit verharding, gazon vaste beplanting en een terrasje midden in de tuin. Aan de linkerkant is de garage en berging en kom je via de carport door de poort in de tuin.

GARAGE EN BERGING
Aansluitend aan de carport is de garage. Deze is toegankelijk via een kanteldeur en een losse loopdeur naar de tuin. In de garage is een oude smeerput en er is elektriciteit aanwezig.
Achter de garage staat een gemetselde berging. Dit is een ideale ruimte om je tuingereedschap op te bergen. Achter deze berging is er een overkapping waar je bijvoorbeeld stookhout kunt bewaren.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op korte afstand van het centrum van Deurne aan de doorgaande weg. Het centrum van Deurne met een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen ligt op loopafstand.
Deurne is een dorp met een hoog voorzieningenniveau en een goede ontsluiting naar omliggende gemeenten. Naast basisscholen zijn er in Deurne verschillende scholen om het voortgezet onderwijs te volgen. Door het NS-station reis je met de trein snel het hele land door.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1972
Woonoppervlakte: ca. 155 m²
Inhoud: ca. 574 m³
Grote garage en berging: ca. 40 m²
Perceel: 807 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2005
Energielabel: C
Goede staat van onderhoud, modernisering mag.

Kijk voor alle informatie op: www.zeilbergsestraat111.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page