top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Hoofdstraat 68

5757 AP LIESSEL

€ 425.000,- K.K.

ENERGIELABEL

D

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

VRIJSTAANDE WONING

Bouwjaar

1972

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

130 m²

Inhoud

600 m³

Perceelgrootte

572 m²

Omschrijving

IN HET CENTRUM VAN LIESSEL GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE.
Deze woning ligt aan een brede woonstraat met diverse winkels op steenworp afstand. De woning werd gebouwd omstreeks 1972 en nadien vergroot met een royale hobby-/werkkamer. In 2008 werd een overdekt terras gerealiseerd. De garage is bijzonder ruim en van binnenuit te bereiken.

DOOR DE WONING | WELKOM
De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van het huis. U bereikt deze via een beklinkerd pad.

HAL
De hal is ruim. Er is voldoende ruimte voor uw garderobe en kunt er desgewenst nog een sidetable of kast plaatsen. In de hal bevindt zich de meterkast, een provisiekast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De provisiekast bevindt zich onder de trap en is voorzien van schappen.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken. In de hal ligt een tegelvloer, de wanden zijn afgewerkt met granol.

WOONKAMER 
De tegelvloer die u aantrof in de hal is in woonkamer en keuken doorgelegd en hier gecombineerd met deels gestucte- en deels schoonmetselwerk wanden.
In de voorgevel bevindt zich een groot raam waardoor u mooi uitkijkt over de levendige Hoofdstraat. In de achtergevel is een grote schuifpui aanwezig waardoor u direct toegang heeft tot het overdekte terras en de tuin.

KEUKEN
De woonkamer wordt van de keuken gescheiden door middel van een bar die doorloopt in een grote eettafel aan de keukenzijde. De keukeninrichting (uit 2008) bestaat uit een MDF- keukeninrichting met kunststof blad en is in een hoekopstelling geplaatst. Een koelkast, een magnetron/oven en een 4-pitsgaskookplaat met een rvs- afzuigkap zijn aanwezig.
Het aanrechtblad is biedt voldoende werkruimte en via het grote raam, kijkt u uit over de zij-tuin en het kerkplein.

PORTAAL
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een portaal. Dit portaal vormt de verbinding tussen de woning en de naast gelegen garage. 
In het portaal bevindt zich een buitendeur waardoor u rechtstreeks toegang heeft tot de voorzijde van de woning. De garage is van binnenuit te bereiken. Verder heeft u er toegang tot een toilet, een royale bergruimte met lichtkoepel en een grote hobby/tuinkamer.

TOILET
Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een duoblok met fontein. 
De ruimte is op een natuurlijke wijze te ventileren.

TUINKAMER
De aangebouwde tuinkamer heeft een afmeting van circa 5.40 x 3.75 meter en is voorzien van een vaste kast.
De vloer is betegeld en de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk. Er zijn 2 grote ramen aanwezig en ook in de deur is glas verwerkt. Via deze deur kan het overdekte terras en de tuin worden bereikt. 
In de muur die deze kamer van de bergruimte scheidt is een scheur aanwezig. De vloer ligt niet helemaal waterpas. 

GARAGE
De garage is uitgevoerd is spouw, middels pannen gedekt en voorzien van een betonvloer.
Via een stalen kantelpoort is de ruimte vanuit de straatzijde toegankelijk.
De garage heeft een totale lengte van circa 11.5 meter. U vindt er voldoende ruimte voor het stallen van uw auto en voor opslag. 

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 royale slaapkamer en een eveneens royale badkamer.

OUDERSLAAPKAMER
De ouderslaapkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3.30 x 4.00 meter. Er zijn 2 royale ramen aanwezig waarvoor rolluiken zijn geplaatst. De wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van gipsplaten. Tussen wanden en plafond zijn sierlijsten aangebracht.
Op de vloer ligt een onderhoudsvriendelijk vloerzeil en er zijn 2 vaste kasten.

OVERIGE SLAAPKAMERS
De 2 overige slaapkamers zijn respectievelijk circa 2.30 x 3.30 meter en 3.28 x 4.00 meter groot.
De wanden zijn voorzien van behang en ook hier ligt een vloerzeil.
Beide kamers zijn voorzien van royale ramen die zorgen voor een prettige lichtinval. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik. In deze kamer bevinden zich ook 2 vaste kasten.

BADKAMER
De badkamer is ruim van maat. U vindt er een ligbad, een toilet en een vaste wastafel. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. De muren zijn deels betegeld met daarboven fijnschuurwerk. Sanitair en tegelwerk zijn verouderd maar functioneel.
Er is een groot raam aanwezig waardoor de badkamer op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping bereikt u vanuit de overloop via een vlizotrap.
Het is een royale bergzolder die grotendeels van onderuit werd na geïsoleerd. De verdiepingsvloer is van hout en aan een zijde van deze zolder zijn bergruimtes afgescheiden. Hier bevindt hangt de cv-ketel (Nefit … bouwjaar….)

DOOR DE TUIN
De tuin is op het westen georiënteerd: een ideale zonligging voor mensen die overdag werken en ’s-avonds nog lekker willen genieten van de zon.
Direct grenzend aan de woonkamer en hobbykamer bevindt zich een overdekt terras. 
De tuin is grotendeels voorzien van een grasmat. Rondom het terras zijn gemetselde plantenborders aanwezig. In de tuin staat een eenvoudige houtenberging die middels asbesthoudende golfplaten is gedekt. Omdat er weinig omliggende bebouwing is, is er weinig inkijk in de tuin.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning is gelegen in het centrum van Liessel direct naast de kerk in een straat die gekenmerkt wordt door een lintbebouwing. U vindt er woningen en winkels. Op loopafstand van de woning ligt een basisschool. 
Liessel is een levendig kerkdorp van de gemeente Deurne en telt zo’n 3200 inwoners.  In het centrum vindt u diverse winkels waaronder een Jan Linders Supermarkt, een bakker en een verswinkel. Er zijn diverse cafés en cafetaria’s en er is een zalencentrum. In Liessel ligt een basisschool. Scholen voor het voortgezet onderwijs vindt u in Asten (circa 7 km) of Deurne (circa 6 km). Beiden plaatsen beschikken ook over een uitgebreid winkelaanbod. 
Westelijk van Liessel liggen de “Liesselse bossen”, een uitgestrekt bosgebied van ongeveer 450 ha groot, terwijl oostelijk van Liessel natuurgebied “de Groote Peel” ligt. Een prachtige omgeving voor fietsers, wandelaars en paardenliefhebbers.  
Op circa 3 kilometer ligt de oprit naar de autosnelweg  Venlo-Eindhoven

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1972, uitbouw 1981
Woonoppervlakte: ca. 130 m²
Inhoud: ca. 600 m³
Garage: ca. 34 m²
Perceel: 572 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Grotendeels dubbel 
Verwarming: CV-ketel Nefit
Energielabel: D
Je dient rekening te houden met modernisering.

Zie voor alle informatie: www.hoofdstraat68.nl

Collegiale verkoop met Gerry Kanters Makelaardij uit Asten.

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page