top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Hennegras 57

5754 EH DEURNE

€ 377.057,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TWEE ONDER_EEN_KAPWONING

Bouwjaar

1987

Aantal kamers

5

Woonoppervlakte

85 m²

Inhoud

364 m³

Perceelgrootte

243 m²

Omschrijving

TWEEKAPPER OP EEN HELE FIJNE LOCATIE IN DE HEIAKKER!

Deze tweekapper grenst aan het Heiakkerpark nabij twee basisscholen en het fietspad naar het centrum. Er zijn o.a. 3 slaapkamers en een lichte woonkamer.

Na modernisering woon je op een fantastische locatie in je eigen thuis!

DOOR DE WONING | WELKOM
Vanaf de verharde oprit kom je binnen in de hal. Hier is het gedeeltelijk betegelde toilet, de meterkast, trap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
Lekker lichte woonkamer met veel licht door de ramen aan de voor- en achterkant. Op de vloer ligt een lichte laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aan de achterkant is de open keuken.

KEUKEN
Aansluitend aan de woonkamer kom je in de open keuken. Hier is een keukenblok opgesteld in een hoekvorm. In het keukenblok zit een spoelbak en er is veel bergruimte in de onder- en bovenkastjes.

BIJKEUKEN
Achter de keuken ligt de bijkeuken. Hier is de aansluiting voor de wasapparatuur en via de achterdeur kun je naar de tuin.

BERGING
Vanuit de bijkeuken kom je in de aangebouwde berging. Een ideale ruimte voor de fietsen en tuingereedschap. Aan de voorkant is er een deur naar de oprit en aan de achterkant ga je naar de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er drie slaapkamers en de badkamer. Tevens is hier de vaste trap naar de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 14 m² en voorzien van een dakkapel. Ruime slaapkamer over de hele breedte van het huis met bergruimte onder de schuine kap.
Slaapkamer 2 (linksachter): ca. 8 m² en voorzien van een dakraam
Slaapkamer 3 (rechtsachter): ca. 7 m²

BADKAMER
De badkamer is enkele jaren geleden gemoderniseerd. De vloer en wanden zijn betegeld en de badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Vanaf de vaste trap kom je op de open zolderverdieping. Hier is CV-ketel en installatie voor de hetelucht verwarming opgesteld. Een klein dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht.

DOOR DE TUIN
Aan de voor- en achterkant is er een tuin. De voortuin is opgebouwd uit vaste beplanting met aan de rechterkant een verharde oprit. Hier is plaats voor meerdere auto's. Vanaf de oprit kom je achterom in de berging of via de voordeur in de hal.
De achtertuin is omheind en opgebouwd uit verharding, gazon en vaste beplanting. Enkele bomen zorgen voor de nodige schaduw in de tuin op het zuiden. Achter de tuin ligt het Heiakkerpark met veel groen en speelvoorzieningen.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt in de gewilde wijk “Heiakker” op korte afstand van het centrum van Deurne. (Winkel)voorzieningen zijn goed en snel te bereiken en ook de ontsluiting naar omliggende plaatsen is goed.
In de Heiakker zijn er twee basisscholen die goed en snel zijn te bereiken. In Deurne is bovendien een uitgebreid aanbod op het gebied van voortgezet onderwijs.
Deurne is een actief dorp met een rijk verenigingsleven en een uitgebreid aanbod aan (winkel)voorzieningen. Door het NS-station ben je snel in grote steden zoals Venlo, Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1987
Woonoppervlakte: ca. 85 m²
Inhoud: ca. 364 m³
Perceel: 243 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2021 en Brink (Hetelucht)
Energielabel: C
Redelijke staat van onderhoud, afwerking te moderniseren.

Kijk voor alle informatie op: www.hennegras57.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen altijd een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page