top of page
Het kantoor van Door Martijn. Meerdere werkplekken en een fijne open spreekkamer

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Dit is DOOR Martijn

We zijn alles wat een makelaar moet zijn, maar blinken uit in gewoon normaal doen. Prettig in de omgang, open, duidelijk en direct. Echte Brabanders, zeg maar. Tikkeltje eigenwijs, niet vies van een uitdaging, gek op vernieuwing en makkelijk bereikbaar, onder andere via WhatsApp. Geen gladde verkooppraatjes, maar oprechte interesse, persoonlijk contact, eerlijk advies én professionele begeleiding van het eerste telefoontje tot aan het champagnemoment.

 

We komen graag verrassend uit de hoek op onze socials, dus volg ons om er zeker van te zijn dat je niets mist.  

Martijn Lukassen en Lia Lukassen-Martens in een groen park midden in een kindvriendelijke woonwijk van Deurne.
Martijn Lukassen, beëdigd Makelaar Taxatuer (RM/RT). Eigenaar van Door Martijn

Partners in crime

MARTIJN Lukassen

Beëdigd Makelaar Taxateur (RM/RT)

EIGENAAR van DOOR Martijn MAN van Lia en vader van Pim en Bas WIL voor mensen een fijn thuis realiseren waar ze jarenlang gelukkig zijn TRAPT elke zaterdagmiddag een balletje bij de veteranen in de Walsberg VINDT tijd voor thuis belangrijk: samen eten, verhaaltje voorlezen of de bossen in IS bestuurslid NVM-afdeling Zuidoost Brabant VANGT zijn interesse voor bouwkunde, economie en contact met mensen perfect in het vak van makelaar DROOMT van een rondreis door Canada BLIJFT nergens voor thuis maar sluit de dag graag af met VI WAS als kind vastberaden om directeur te worden van het Hilton Hotel in Brussel.  

Lia Lukassen-Martens. Binnendienstmedewerkster bij Door Martijn
LIA Lukassen-Martens

Binnendienstmedewerkster

IS het aanspreekpunt op kantoor en verzorgt de financiële administratie GETROUWD met Martijn en moeder van Pim en Bas BLINKT UIT in time management WIL dat klanten zich vertrouwd voelen bij DOOR Martijn en streeft naar maximaal resultaat op alle vlakken GENIET van haar gezin: op zondag quality time in de tuin of een lekker een hapje / drankje doen met een vriendin SPORT 2 x in de week MAAKT herinneringen zoveel als het kan HOUDT van orde en overzicht DROOMT ervan om een heerlijk appartement te kopen aan zee MAG wakker gemaakt worden voor een vakantie naar Bali KIJKT graag Netflix, iemand tips?

bottom of page