top of page

NETTE TUSSENWONING NABIJ HET CENTRUM VAN DEURNE, MET AAN DE VOORKANT EEN VRIJ UITZICHT.
Deze woning heeft o.a. een badkamer met ligbad, 3 slaapkamers en een lekker diepe achtertuin met vrije achterom.
Kom gerust kijken om te zien wat deze woning allemaal te bieden heeft.

VERKOPER VERTELT: "We hebben het enorm naar de zin gehad in de Veldstraat. Vooral het vrije uitzicht, de loopafstand naar het centrum van Deurne en de fijne rustige buurt zullen we erg gaan missen. Voor ons is het de perfecte starterswoning geweest".

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de verzorgde voortuin kom je aan de voorkant binnen in de entree. Hier is de trap naar de eerste verdieping, het betegelde toilet en de meterkast.

KEUKEN
Aansluitend aan de entree kom je in de keuken. Deze is netjes verzorgd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat, koelkast en combi oven/magnetron. De keuken en woonkamer zijn open en gaan daardoor mooi in elkaar over.

WOONKAMER
De woonkamer loopt van voor naar achteren en heeft diverse grote ramen voor de lichtinval. Op de vloer ligt een tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Aan de achterkant kun je via de achterdeur naar de tuin.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop liggen drie slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap kun je vanaf de overloop naar de tweede verdieping.

SLAAPKAMERS
Je krijgt bij deze woning drie nette slaapkamers die voorzien zijn van een laminaatvloer en afgewerkt zijn met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (rechtsvoor): ca. 11 m²
Slaapkamer 2 (rechtsachter): ca. 12 m²
Slaapkamer 3 (linksvoor): ca. 6 m². Hier is tevens de aansluiting voor de wasapparatuur.

BADKAMER
De badkamer is lekker ruim en compleet. Er is een ligbad, douche, wastafel en een toilet. De vloer en de wanden zijn betegeld.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Vanaf de overloop kom je met een vlizotrap op de tweede verdieping. Dit is een lekker ruime bergzolder onder de schuine kap. Hier is de cv-ketel opgesteld en er is veel bergruimte. Twee dakramen zorgen voor het daglicht.
Het is mogelijk om een vaste trap naar de tweede verdieping te maken en hier een extra slaapkamer te maken.

DOOR DE TUIN
Zowel de voor- als de achtertuin zijn netjes verzorgd.
De voortuin is opgebouwd uit vaste beplanting en een verharde toegang tot de voordeur.
Achter de woning is de tuin lekker diep en ligt op het zuidwesten. De tuin is grotendeels verhard en er is een grote plantenborder. Achterin staat een groot tuinhuis met overdekt terras.
Via een poort kom je op het achterpad. Ideaal om met je fiets of container achterom te gaan. Je hoeft hiermee niet door de woning.

DOOR DE OMGEVING
Deze woning ligt op een heerlijke locatie. Heel rustig en met een vrij uitzicht en op korte afstand van het centrum met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen. Uitvalswegen naar omliggende gemeenten zijn goed te bereiken.
Heb je kinderen? Deze kunnen op korte afstand kiezen uit twee basisscholen die ze veilig over een fietspad kunnen bereiken.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1961
Woonoppervlakte: ca. 88 m² (excl. 2e verdieping van 24 m²)
Inhoud: ca. 368 m³
Perceel: 180 m²
Kozijnen: Kunststof
Glas: Dubbel
Verwarming: CV-ketel Nefit ca. 2012
Energielabel D.

Zie ook www.veldstraat52.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie van 10% van de koopsom verlangen.

bottom of page