top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Amer 37

5751 SN DEURNE

€ 345.037,- K.K.

ENERGIELABEL

C

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1972

Aantal kamers

6

Woonoppervlakte

138 m²

Inhoud

564 m³

Perceelgrootte

190 m²

Omschrijving

ZEER RUIME, UITGEBOUWDE TUSSENWONING OP EEN RUSTIGE LOCATIE.

Deze woning is aan de achterzijde uitgebouwd en verkeert in een goede staat van onderhoud. Er is o.a. een grote woonkamer met aanbouw, 4 slaapkamers en een nette onderhoudsvriendelijke achtertuin.
Opvallend en heel erg fijn is de grote leefruimte op de begane grond.
Kom gerust kijken om te zien wat deze woning allemaal te bieden heeft.

DOOR DE WONING | WELKOM
Via de onderhoudsvriendelijke voortuin kom je binnen in de entree. Hier is het vernieuwde toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
Zeer ruime woonkamer (ca. 38 m²) met aan de voorkant de zithoek en de achterkant een eethoek. Aansluitend is de woonkamer nog uitgebouwd met een grote tuinkamer van maar liefst 27 m². Tussen de woonkamer en de tuinkamer zijn nette schuifdeuren gemaakt.
De woonkamer en tuinkamer zijn voorzien van een lichte tegelvloer en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en getext schoonmetselwerk. Aan de achterkant kijk je door een grote raampartij mooi in je eigen tuin.

KEUKEN
Aan de zijkant ligt de half open keuken. Het keukenblok is opgesteld in een U-vorm waardoor er veel werkruimte is in de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, oven en dubbele spoelbak. Tussen de woonkamer en de keuken is er een grote open verbinding.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er vier slaapkamers en de badkamer. Het voordeel van deze woningen is dat alle wanden gewijzigd kunnen worden en de verdieping daardoor eenvoudig anders ingedeeld kan worden.

SLAAPKAMERS
Alle vier de slaapkamers zijn voorzien van zeil op de vloer en afgewerkt met stucwerk.
Slaapkamer 1 (linksvoor): ruim 12 m²
Slaapkamer 2 (rechtsvoor): ruim 9 m²
Slaapkamer 3 (linksachter): ruim 11 m²
Slaapkamer 4 (rechtsachter): ca. 9 m².

BADKAMER
De badkamer ligt inpandig tussen slaapkamer 1 en 3 met de deur naar de overloop.
De vloer en wanden zijn betegeld en de badkamer is voorzien van een bad-/douchecombinatie, wastafel en toilet. De hele badkamer is opgezet in een lichte, tijdloze kleurstelling.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Dit is een open ruimte die op verschillende manieren te gebruiken is. Hier zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en op de tweede verdieping is de CV-ketel opgesteld.

Met een wandje is op de tweede verdieping eenvoudig een extra slaapkamer te realiseren.

DOOR DE TUIN
Voor en achter de woning ligt een goed verzorgde tuin.
De voortuin is grotendeels opgebouwd uit siergrond met een verharde toegang tot de voordeur.

De achtertuin is geheel omheind en ook via een achterpad te bereiken (vrije achterom). Aansluitend aan de woning is er een overkapping en verder is de tuin onderhoudsvriendelijk ingericht met verharding en plantenborders aan de zijkant. Achter in de tuin staat een houten berging met daarvoor een gezellig terras (2018) waar je lekker lang buiten kunt blijven zitten.
De houten schutting is in 2018 vernieuwd en helemaal in eigendom.

DOOR DE OMGEVING
Amer 37 ligt op een rustige locatie waar alleen bestemmingsverkeer komt. Voor de woning is een parkeerstrook waar je je auto kunt parkeren. Per fiets ben je snel in het centrum van Deurne met een diversiteit aan (winkel)voorzieningen. In de wijk zelf (De Koolhof) is een supermarkt en een basisschool.
Deurne heeft een hoog voorzieningenniveau en beschikt over een uitgebreid aanbod aan voortgezet onderwijs op diverse niveaus. Ontsluiting naar omliggende gemeenten, de snelweg A67 (Venlo - Eindhoven) en het NS-station is zeer goed.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1972
Woonoppervlakte: ca. 138 m²
Inhoud: ca. 564 m³
Perceel: 190 m²
Kozijnen: Kunststof
Glas: Dubbel
Verwarming: CV-ketel Remeha 2006, gedeeltelijk vloerverwarming.
Energielabel: C
Goede staat van onderhoud, nette woning!

Kijk voor alle informatie op: www.amer37.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkoper kan een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page