top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Hennegras 52

5754 EJ DEURNE

€ 275.000,- K.K.

ENERGIELABEL

D

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

TUSSENWONING

Bouwjaar

1987

Aantal kamers

3

Woonoppervlakte

69 m²

Inhoud

260 m³

Perceelgrootte

125 m²

Omschrijving

LEUKE STARTERSWONING OP EEN FIJNE LOCATIE IN DE HEIAKKER.
Deze woning heeft o.a. een half-open keuken, gezellige woonkamer, vernieuwde badkamer en twee slaapkamers.

VERKOPER VERTELT: "Volop genoten van dit fijne huis, altijd met een goed gevoel thuis gekomen in een rustige straat met gezellige buren".

DOOR DE WONING | WELKOM
Aan de voorkant kom je binnen in een verzorgde entree. Hier is de meterkast en de deur naar de woonkamer.

WOONKAMER
De woonkamer bestaat uit een Z-vorm en heeft aan de voorzijde een groot raam voor voldoende lichtinval. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Onder de trap naar de eerste verdieping is een ruime provisiekast.

KEUKEN
Aan de achterkant gaat de woonkamer over in de half open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast en diepvries.

PORTAAL
Vanuit de woonkamer ga je via een portaal naar de tuin. In dit portaal is de trap naar de eerste verdieping en het betegelde toilet met fonteintje.

DOOR DE WONING | EERSTE VERDIEPING
Aansluitend aan de overloop zijn er twee slaapkamers, de badkamer en de installatieruimte. Verder is er volop bergruimte op de verdieping en de boiler geplaatst.

SLAAPKAMERS
Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden.
Slaapkamer 1 (voorzijde): ca. 13 m²
Slaapkamer 2 (achterzijde): ca. 8 m²

BADKAMER
De vernieuwde badkamer is op de vloer en tegen de wanden betegeld. Er is een ruime inloopdouche, wastafel en toilet gerealiseerd. De mechanische afzuiging houdt de ruimte lekker fris.

INSTALLATIERUIMTE
In een ruime kast op de overloop is de installatie voor de heteluchtverwarming en woonhuisventilatie geplaatst. Deze installatie is recentelijk vernieuwd en er is een nieuwe thermostaat aanwezig waarmee de temperatuur m.b.v. WiFi op afstand kan worden gereguleerd.

DOOR DE WONING | TWEEDE VERDIEPING
Via een vlizotrap kom je op de tweede verdieping, een ruime bergzolder. Hier is een grote dakkapel geplaatst waardoor je veel ruimte hebt om spullen op te bergen. Met een vaste trap naar de tweede verdieping kun je hier een extra slaapkamer realiseren.

DOOR DE TUIN
Aan de voorzijde is de tuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met een verharde toegang naar de voordeur en siergrond.
De achtertuin is geheel omheind en ook onderhoudsvriendelijk aangelegd. Aansluitend aan de woning is er een overdekt terras en verder is er verharding en enige vaste beplanting. Er hangt een zonneluifel die eventueel overgenomen kan worden.
Achter in de tuin staat een gemetselde berging en er is een vrije achterom.

BERGING
De vrijstaande berging ligt achter in de tuin. Heel praktisch is de hoogte waardoor er een extra verdieping is om spullen op te bergen. Daarbij is er een fietsophaningsysteem voor 2 fietsen waardoor de overige ruimte optimaal benut kan worden. Door de vrije achterom in de tuin, kun je de berging heel praktisch gebruiken.

DOOR DE OMGEVING
Hennegras 52 ligt op een rustige locatie in de Heiakker. Het centrum met diverse (winkel)voorzieningen is goed en snel te bereiken net als alle uitvalswegen naar omliggende gemeenten. Op korte afstand liggen twee basisscholen die prima en veilig te voet zijn te bereiken.
De Heiakker kenmerkt zicht door veel groen en veel speelgelegenheden. De wijk is ruim opgezet.

ALGEMENE GEGEVENS
Bouwjaar: ca. 1987
Woonoppervlakte: ca. 69 m²
Inhoud: ca. 260 m³
Perceel: 125 m²
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel
Verwarming: Heteluchtverwarming, Multicalor 2022. Op afstand via Wifi te bedienen.
Energielabel: D (voor 1-1-2021 opgesteld)
Goede staat van onderhoud, moderne badkamer

Kijk ook op: www.hennegras52.nl

Heeft u interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wilt u weten wat de verkoopmogelijkheden van uw eigen woning zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie verlangen ter grootte van 10% van de koopsom.

bottom of page