top of page
Lia voor een mogelijk droomhuis, verkocht Door Martijn

opent deuren...

Hoek-menu-2.png

Lagekerk 35

5751 KG DEURNE

€ 235.035,- K.K.

ENERGIELABEL

A

PLATTEGRONDEN

KENMERKEN

OMSCHRIJVING

Kenmerken

Type woning

GALERIJFLAT

Bouwjaar

2023

Aantal kamers

2

Woonoppervlakte

36 m²

Inhoud

118 m³

Perceelgrootte

0 m²

Omschrijving

STARTERS OPGELET!
GEZELLIG EN COMFORTABEL STARTERSAPPARTEMENT (STUDIO) IN HET CENTRUM VAN DEURNE.


In nieuwbouwcomplex Lagekerk ligt dit leuke startersappartement wat van diverse moderne gemakken is voorzien.

Ben je benieuwd? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging.

VERKOPER VERTELT: “Een hele fijne plek om samen te starten. De ligging in het centrum van Deurne is toch wel een van de grote pluspunten”.

DOOR HET APPARTEMENT | WELKOM
Aan de voorkant kom je binnen in de centrale entree. In de centrale entree is de lift en de trappen naar de verdieping. Vanuit hier of vanuit de parkeerplaats ga je naar het appartement.

ENTREE
Achter de voordeur ligt de entree met de meterkast en deur naar de installatieruimte.

INSTALLATIERUIMTE
Links van de hal is de installatieruimte. Hier is de CV-ketel met verdeler voor de vloerverwarming opgesteld en hier is de aansluiting voor de wasapparatuur. Verder is hier bergruimte.

WOONKAMER
De centrale ruimte van de woning is de woonkamer in combinatie met de open keuken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met gestucte wanden en behang. De woonkamer is opgedeeld in een zithoek en eethoek. Ramen zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval.

OPEN KEUKEN
Moderne open keuken met een keukenblok in een L-vormige opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat met moderne afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvries. Via een draai-/kiepraam kun je naar het terras.

BADKAMER
Naast de installatieruimte is de badkamer. Net als de keuken lekker modern. De badkamer is voorzien van de tegelvloer en betegelde wanden en er is een douche, wastafel en toilet.

SLAAPKAMER
Dit appartement heeft 1 slaapkamer die origineel onderdeel uitmaakte van de woonkamer. De eigenaar heeft een wand geplaatst zodat je een aparte slaapkamer hebt, los van de woonkamer. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en afgewerkt met stucwerk en een vaste kast.

TERRAS
Vanuit de keuken kom je op het terras. Een gezellig terras met uitzicht richting het centrum. Op de vloer liggen tegels en er is een gemetselde afscheiding.

DOOR HET APPARTEMENT | BERGING EN PARKEREN
Onder het complex is een grote parkeerkelder waar je een eigen parkeerplaats hebt. Bovendien zijn er nog extra bezoekersplaatsen op het buitenterrein.
In de kelder zijn ook de bergingen. Hier heb je je eigen berging met elektra.

DOOR DE OMGEVING
Dit appartement ligt in het centrum van Deurne met alle (winkel)voorzieningen op korte afstand. Je wandelt het centrum in naar alle gezellige terrassen, restaurants en cafés. Uitvalswegen naar omliggende plaatsten en het NS-station zijn goed en snel bereikbaar.

ALGEMENE GEGEVENS EN BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: ca. 36 m², exclusief terras
Parkeerplaats: in parkeerkelder
Inhoud: ca. 118 m³
Kozijnen: Hout
Glas: Dubbel, HR++
Energielabel: A
Verwarming: CV-ketel Inventum (2023).
Vloer-, muur- en dakisolatie.
Bijdrage VVE: € 90,- per maand
Modern appartement, goede staat van onderhoud.

Kijk voor alle informatie op: www.lagekerk35.nl

Heb je interesse in deze woning? Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging en laat je verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft.
Wil je weten wat de verkoopmogelijkheden van je eigen woning of appartement zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies.
Verkopers kunnen een bankgarantie van 10% van de aankoopsom verlangen.

bottom of page